Ankara saldırısının arkasından YPG’nin çıkması üzerine TSK, Sakarya Çok Namlulu Roketatarlar’ı Suriye sınırına kaydırdı.
Almanya'nın Saksonya Eyaletine bağlı Clausnitz şehrinde ırkçılar, otobüsle getirilen mültecilerin yurda yerleştirilmesini engellemek istediler. Aralarında çocukların da bulunduğu mültec
IKYB Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayni, geçtiğimiz günlerde boru hatlarına saldıran PKK'ya tepki göstererek "PKK, Kürdistan halkının ekmeğiyle oynuyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama arasındaki görüşmesinin ardından, iki ülkenin içeriğe dair yayınladıkları metinde iki farklılık göze çarpıyordu: ‘Türkiye'nin meşru m
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Barack Obama'yla dün akşam yaptığı görüşmenin metni değiştirildi.
Fas, ülkesindeki Arap Birliği zirvesinin önce ertelenmesini istedi sonra da ev sahipliği yapmayacağını açıkladı. Rabat yönetimi, gerekçesinde Arap Birliği’ni bir birlik olmamakla, buna r
Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye ile Rusya arasında savaş çıkar mı sorusunun "yersiz" olduğunu söyledi.
AK Parti Grup Başkanvekili Turan, 'AK Parti olarak amacımız, dört partinin de üzerinde uzlaştığı bir Anayasa yapılması' dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, ABD'nin dünyanın en güçlü ülkelerinin başında yer almasından başkanlığın payının büyük olduğunu belirterek, başkanlık sisteminin istikr
Suriyeli Türkmenlerden oluşan parti ve dernekler tek çatıda birleşiyor. Grubun başkanlığını yapacak olan Samer Hafez, "Suriye'deki Türkmen kitlesinin yüzde 80'ini temsil edeceğiz" dedi.
Brüksel'deki Avrupa Birliği zirvesinde İngiltere'nin birlikte kalmaya devam etmesi için üyeliğinin yeniden görüşülmesi yönünde üye ülkeler oy birliğiyle anlaşmaya vardı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye'ye kara operasyonu iddiası ve Erdoğan-Obama görüşmesinin detaylarını anlattı.
Hindistan’ın Haryana eyaletinde devam eden kast protesto gösterilerine ordu müdahale etti.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Suriye'den yeni bir göç dalgasının öncelikle Avrupa'yı vuracağını söyledi.
Rusya ve ABD, Suriye'de şiddetin sona ermesi konusunda anlaştı.