Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Moody's'in not görünümü güncellemesine ilişkin, "Tamamen siyasi bir karar. Türkiye ekonomisini kötü göstermeye çalışan bir yaklaşım söz konusu" dedi.
Düzce TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan toplam 8 kişi yaralandı. Kazada sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtard�
FET֒cü cuntanın darbe girişimi hazırlıklarına AK Parti’nin tek başına galip çıktığı 1 Kasım seçimlerinden 8 gün sonra 9 Kasım’da başladığı ortaya çıktı. Ankara Ümitköy’
Rusya’nın domateste ambargoyu kaldırmaması ihracatçıları pes ettirdi. Türk firmaları, dünyaya makarna ihracatı için getirilen Rus buğdayını, teşvikle de olsa almaktan vazgeçti. Karar�
Mehmet Tezkan bugünkü köşesinde Avrupa meselelerinin referandum tartışmalarının önüne geçtiğini iddia etti.
PKK'nın uyguladığı politikalar sonucu ülkeden kaçan Kürtlerin sayısının 1 milyonu aştığı bildirildi.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Kimse bir mağduriyet edebiyatı üzerinden 15 Temmuz'u aklamaya falan çalışmasın. Kılı kırk yararak, bu çeteyi bu ülkeden temizlemeye çalışıyoruz. 40 yıl
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'ya yönelik devam eden operasyonda 2 asker şehit oldu. 6 PKK'lı da etkisiz hâle getirildi.
İki üniversite öğrencisi, kimyasal tehlikelerden insanları korumak adına 'Örümcek Robot' icat etti. Proje, yarışmada 120 robot arasında ilk 10’a girdi.
Suriye'deki muhalif güçler Esad rejiminin başkenti olan Şam'a büyük bir taarruz başlattı. Kentin elektrik, internet ve iletişim ağlarının kesildiği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde bazı Avrupa ülkeleriyle yaşanan krize değinerek, "Ülkemize ve davamıza karşı yürütülen mücadelenin yeni bir safhaya geçtiğini gösteriyor. Şimdiy
Mısır'da Cuma hutbesinde Hollanda'nın Türk bakanlarına yönelik ırkçı uygulamalarına tepki gösteren ve Türkiye'yi destekleyen imam görevden uzaklaştırıldı.
MHP'den ihraç edilen emekli siyasetçi Meral Akşener katıldığı televizyon programında skandal sözler sarf etti.
Juncker, Türkiye'nin üyeliğinin gerçekleşmemesinin AB ülkelerinden değil Türkiye'nin isteksizliğinden kaynaklandığını söyledi.
Almanya'nın dış istihbarat teşkilâtı BND'nin Başkanı'nın, 15 Temmuz darbe girişiminden Gülen örgütünün sorumlu olduğundan şüphe ettiğini söylemesine Türkiye'den tepki büyüyor. S