CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "'Evet'in vebali ağırdır. Türkiye nereye gittiği belli olmayan bir yolculuğa çıkmış olacak. Bir kaosun içine Türkiye sürüklenmiş olacak. Bir kişin
Almanya’da, Türkiye’nin Essen Başkonsolosluğu’na içerisinde Şarbon tozu olduğundan şüphelenilen bir mektup gönderildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü, üretimi ve ithalatı resmi kurumlar dışında yasak olan biber gazı spreylerinin bulundurulmasının yasak olmadığını açıkladı.
Sınırda devam eden beton duvar inşası sürerken, bu duvarın üzerinde de jiletli tellerin yükseleceği öğrenildi.
15 Temmuz'u önceden yazan ABD'li neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı idamla tehdit etti.
Musul adım adım ikinci bir Halep'e dönüştürülüyor. Ancak Musul'u farklı kılan, yaşananlara bu sefer uluslararası öfkenin ve timsah gözyaşlarının eşlik etmiyor olması...
ABD Başkanı Trump ile Çin Devlet Başkanı Cinping’in buluşması, iki ülke ilişkileri açısından taşıdığı önemin ötesinde, dünya genelinde etkileri merakla beklenen bir gelişmeydi.
Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin rejime ait hava üssünü vurarak, Suriye konusundaki iş birliğine isteksizliğini ortaya koyduğunu söyledi.
Milli Savunma Bakanı Işık, "23 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 10 bin 91 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi" dedi.
ABD’nin Suriye’de rejime ait hava üssüne yönelik saldırısıyla ilgili Kremli'nden yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, "Bu saldırı, Washington'un Moskova ile işbirliği yapma arzusunun o
Bursa'da FETÖ elebaşı Gülen'in de aralarında bulunduğu 36'sı firari 80 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, gözaltına alınan bir iş adamının örgütün girişimleriyle serbest bırak
Mobilyadaki KDV ve beyaz eşyadaki ÖTV indirimleri Eylül sonuna kadar uzatıldı.
Şırnak merkez, Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde saat 23.00 ile 02.30 arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı tamamen kaldırıldı.
Afganistan'ın kuzey vilayetlerinden Faryab Valisi Sayed Enver Sadat, Avrupa ülkelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almasının nedeninin, Türkiye'nin ve İslam dünyasının gü
ABD'nin BM daimi temsilcisi Nikki Haley, 'Türkiye, Suriye konusunda, arkasında olduğumuzdan emin olmalı' dedi.