Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın vergi kararıyla başlayan ticaret savaşlarında yeni cephe açıldı.
Katıldığı bir televizyon programında konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Fransa'nın Suriye'ye asker göndermesine ilişkin“Askerlerini oraya uçakla gönderdin ama onlar anc
Eskişehir'deki üniversite katliamında ölen 4 akademisyen için üniversitede tören düzenlendi. Acı aileler, saldırıda ihmal olduğu iddiasıyla rektöre tepki gösterip üzerine yürüdü.
Ankara'da 4 FETÖ sanığının duruşma salonundan kaçtığı iddia edildi...
Türk Silahlı Kuvvetleri, bu sabah Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk'a düzenlenen hava harekatında 14 teröristin öldürüldüğünü, 13 hedefin ise imha edildiğini açıklamıştı. TSK öğle
Toprak günü sebebiyle düzenlenen gösterilerde en ön safta görülen 9 yaşındaki Gazzeli Mohamed Ayyash, gazetecilerin'neden en önde olduğu' sorusuna 'Amacım dedelerimin toprağını ve ailem
AK Parti'nin verdiği önergenin kabul edilmesiyle, Meclis'te uzun uzun yapılan konuşmaların sonuna gelindi.
Moskova'dan gelip Bakü'ye gitmek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali 220 numaralı körüğe gelen Rus yolcu, uçağını kaçırınca 502 numaralı kapıyı kırıp aprona girdi
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş başkanlığındaki toplantıda bu seneki fıtır sadakası 19 lira belirlendi.
Vehhabilik ilk çıktığında Batılılar tarafından da oldukça sevimli karşılanmıştı. Neden mi? Müsaadenizle anlatmak isterim…
ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü White, ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD kuvvetlerini Suriye'den çekeceğine yönelik iddiaları "dedikodu" olarak niteledi.
PKK/PYD-YPG Süleyman Şah kabrinin eski yerine taşınmasını önlemek için Karakozak köyüne kadar uzanan ve 25 km’yi bulan tünel ve hendekler kazdı.
Aydın Doğan'ın sahibi olduğu ve Türkiye'nin en büyük medya grubu olan Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören'in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu'na resmen satıldı.
Aydın'ın Didim ilçesinde, polis tarafından yakalanan cezaevi firarileri Ö.E. ile A.B., bu kez de sağlık kontrolünden getirildikleri Emniyet Müdürlüğü önünden kaçtı. Şüphelileri elin
Rusya'yı 'ajanları öldürmekle suçlayan' İngiltere'ye cevap veren Rus Büyükelçi Nebenzia, "Ateşle oynuyorsunuz, üzüleceksiniz." diyerek tehdit etti.