Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, dünyada bir benzeri olmayan genel sağlık sigortası priminin devlet tarafından karşılanması sistemini uyguladıklarını ve 7,5 mily
Türkiye ile Rusya’nın ortaktaş kurduğu, iki ülke arasında gerçekleştirilen projelere yatırım yapılabilmesi için hayata geçirilen Türkiye-Rusya Yatırım Fonu’na 500’er milyon dolarlı
Teşvikiye Cami ve Haydarpaşa Tren Garı’nda yaşanan yangınlar, akıllara sabotaj ihtimalini getirdi. Yangınlar kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.Osmanlı’daki yangınlar ü
CHP'den 15 milletvekilinin istifa ederek İyi Parti'ye geçmesinin ardından siyasilerden açıklamalar art arda geldi. CHP vekilleri dahi istifa sürecini skandal ve tüzüğe aykırı olarak niteler
Mersin'de konuşan Kılıçdaroğlu "Salı günü grup toplantısını Türkiye'deki muhtarlara ayıracağım. Size pek çok şey söylendi ama ben hiç kimsenin duymadığı, hiçbir siyasi liderin d
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Kur'an'ı ve sünneti hayata tatbik etmektir şeriat. Kur'an ve sünnetten doğan fıkıhtır, fıkhın kurallarıdır" dedi.
Meral Akşener, CHP'den 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesine ilişkin, "Kılıçdaroğlu'nun tavrı her türlü takdirin üzerindedir" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan, CHP'den 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesiyle ilgili bir değerlendirme geldi.
ABD’ye ait USS Harry Truman uçak gemisinin, belirlenen görev süresinin ardından geri dönmek yerine Rusya’ya engel olmak için Akdeniz’de kalabileceği belirtildi.
SON DAKİKA HABERİ: YSK İyi Parti'nin 24 Haziran'daki seçime girebileceği yönünde karar verdi. YSK seçime katılabilecek diğer partileri de duyurdu.
MHP lideri Bahçeli 23 Nisan mesajında, "İlkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi oyunlara heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir" ifadelerini kullandı.
Başbakan Yıldırım İzmir'de Bahar Yıldırım İlkokulu ve Havva Yıldırım Anaokulu açılış töreninde konuşuyor. Başbakan, bilgi toplumu olmanın yetmeyeceğini vurgulayarak, "Aynı zamand
AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün 95 yıllık partisini "okeye dördüncü arayan" bir parti haline getirdiğini belirterek, "Makul hiçbir CHP'li bu filme rıza g
CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, partisinden 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesine Twitter hesabından tepki gösterdi.
YSK Başkanı Sadi Güven, "Partilerin seçime nasıl gireceği kanunda bellidir. Seçim takvimi için uyum yasalarının çıkması gerekiyor" dedi.