Tüm dünya piyasalarının merakla beklediği faiz kararını duyuran Fed, beklentiler dahilinde faiz oranlarını sabit tuttu.
ABD yönetimi, PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye içinde uçaksavar, tanksavar gibi roketlerin de bulunduğu daha çok silahın doğrudan verilmesi üzerinde çalışıyor
Tesettür Defilesi" realitesi yeni bir şey değil hatta bu tip defilelerdeki artış, bu ironik durumun "normalleşmesini" dahi sağladı. İki zıt kavramın, "örtü/mahrem" ile "deşifre/ifşa"nı
TRT'nin eski Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör TRT'deki görevinden istifa etti.
İsrailli arkeolog Aryeh Shimron, Kudüs'ün doğusunda 1980 yılında keşfedilen Talpiot Mezarlığı'nın Hz. İsa'ya ait olduğunu ileri sürdü.
Kağızman'da PKK ile girilen çatışmada 1 asker şehit oldu, üç PKK'lı öldürüldü.
Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit düştü, bir terörist öldürüldü.
Sivas Valisi Davut Gül, polis, itfaiye, jandarma ve acil sağlık hizmetlerini tek çatı altında toplayan 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen aylık 100 bin çağrıdan 75 bininin asılsız olduğun
Van Büyükşehir Belediyesinin temizlik ve ulaşım hizmetlerini 2 gün süreyle vermeme kararı tepkilere neden oldu.
Kurban Bayramı sabahı PKK'lı teröristlerin hain saldırısında hayatını kaybeden AK Partili siyasetçi Ahmet Budak'ın katilleri yakalandı.
Dünya Posta Kongresi açılış töreninde konuşan Başbakan Yıldırım, 'Mülteci sorunu aşılmadan dünyanın hiçbir yeri güvenli değil" dedi.
Washington, ‘kara gücü’ PKK/PYD ile işgal ettiği ve Türk askerinin girmemesi için direndiği Münbiç’e askeri üs kurdu.
TRT'nin eski Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, hakkında başlatılan soruşturma sonrası memuriyetten istifa ettiğini açıkladı. Güngör, 'Bu süreçte kamuoyuyla bazı bilgi ve belgeleri
Düzenleme kurulunda Adnan Özer, Metin Celal ve Doğan Hızlan'ın yer aldığı "9. Uluslararası İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali" 28 Eylül'de İstanbul'da başlayacak.
Marmaray tünelinde sabahın erken saatlerinde bakım çalışması yapan Fatih Uysal isimli işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.