İstanbul Şişli'de park halindeki 5 araç kundaklandı.
PKK çizgisindeki PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin Sözcüsü Redur Halil, PYD Eşbaşkanı Salih Muslim’in plan ve görüşlerinin YPG’yi bağlamadığını savundu.
Dünyanın birçok ülkesinde Ankara saldırısı benzeri saldırılar sonrasında, hangi birimin ne yapması gerektiği özel protokollerle belirlenmiş durumda. Oysa Ankara saldırısı, koordinasyo
Avrupa Birliği ülkeleri ‘sığınmacı krizi’ ile baş etme yollarını ararken, sorunun bir başka boyutu da tartışılmaya başlandı. Suriyeli sığınmacılar arasında Esed rejiminin silahl�
Suriye'de Esed'e karşı olan muhaliflere bombardıman yapan Rusya, her gece 100 kadar silahlı militanın sığınmacı olarak Türkiye'ye girdiğini iddia etti.
Rus savaş uçaklarının Esed güçlerine yoğun hava desteği, muhalifleri savunma pozisyonuna geçmeye zorlarken, terör örgütü DAEŞ'i ise geriletemedi, aksine, Halep'in kuzeyinde Rusların vur
Uluslararası toplumun Müslüman Arakanlı azınlığa yönelik şiddete sessiz kaldığı için eleştirdiği Myanmarlı muhalefet lideri Suu Çii, seçim kampanyası kapsamında Arakan eyaletine gi
Diyarbakır Valiliği, Lice ve Hani ilçelerindeki 22 mahallede dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını açıkladı.
Suriyeli muhalif komutan Nasır, ABD'nin Suriye'de, IŞİD ile mücadele eden muhalif güçlere gönderdiğini belirttiği mühimmatların YPG'ye verildiğini iddia etti.
Diyarbakır’ın Lice ile Hani ilçelerindeki 21 mahallede 17.00’dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Türkiye'nin Suriye ile ilgili bir politikası var mı? Suriye'deki askeri ve siyasal çerçeveye Türkiye'nin bakışı nasıl? M.Münir Haliloğlu yazdı...
Rusya’nın hava desteğiyle ilerlemeye devam eden Suriye ordusu, kuzeyde Kaide bağlantılı Nusra Cephesi gibi muhalif örgütlerin belli bölümlerini kontrol ettiği Humus vilayetine büyük bir s
AB Konseyi Başkanı Tusk'un sığınmacılar konusundaki sözlerine Dünya Ticaret Örgütü Daimi Temsilcisi Büyükelçi Haluk Ilıcak'tan sert yanıt geldi.
Başbakan Davutoğlu, ABD'nin PYD'ye silah yardımıyla ilgili, "Gerekirse PYD'yi vururuz" dedi. Davutoğlu, "Silah yardımı Türkiye'ye tehdit halini alırsa tereddüt etmeyiz" diye konuştu.
Letonya'da İslami Kültür Merkezi Basın Sözcüsü Robert Klimoviç, Letonya'nın 50 yıl içinde Müslüman bir ülke haline geleceğini söyledi.