Suriyenin önemli muhalif gruplarından Feylakuş Şam, Ahraruş Şam, Sultan Murat ve Şam Cephesi, İdlib için bir çatıda buluştu ve 'Devrim Genelkurmayı' gücünü oluşturdu.
Nijerya'nın Borno Eyalet Valisi Kashim Shettima, Biafra Yerli Halklaları (IPOB) örgütünün DEAŞ'a biatlı Boko Haram'dan daha tehlikeli olduğunu söyledi.
Suriye'nin orta kesimindeki Hama ilinde 8 bin sivil, Esed rejiminin kontrolünden muhaliflerin bölgesine geçmek için 40 gündür bekliyor. Rejimin insani yardım yapmaksızın beklettiği sivillerd
Samiriler, Kudüsten yaklaşık 80 kilometre uzakta, işgal altındaki Batı Şerianın kuzeyinde Ortadoğunun Süslü Gelini, Şamın Kız Kardeşi olarak adlandırılan tarihi Nablus ken
Gazzede kurulan yönetim komitesi Rami El-Hamdallah başkanlığındaki hükümetin Gazze Şeridindeki görevlerini yerine getirmemesi nedeniyle, halka sunulan hizmetlerde herhangi bir aksama olma
Diyebilirsiniz ki, kendi etnik köken ve dillerini yücelten yığınla devletler varken, niçin kürdlerin de olmasın? Bu soru, size zâhiren doğru gözükebilir. Ve başka kavimler adına devl
Macron, "Benim Suriye'deki düşmanım DEAŞ çünkü Fransa'ya saldıran onlardı, Beşşar Esed değil. Esed suçlu, en başta da Suriye halkının düşmanı ve işlediği suçlar nedeniyle cezalan
Suriyeli Aşiretler ve Kabileler Yüksek Meclisi, Suriyeli eski muhalif Ahmed el-Carba liderliğindeki Tayyar el-Gad'ın Arap aşiretlerini terör örgütü PYD'nin "federal projelerine" katılmaya ç
Hakkari'de sınırın Irak tarafında insansız hava aracı ile tespit edilen PKK'lı 7 terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.
Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) , 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatıyla, eylem hazırlığında olduğu tespit edilen üç terörist etkisiz hale getirildi.
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından gerçekleştirilen projeyle Sudanda Sinnar Eyaleti halkı Nil Nehrinin arıtılmış suyunu kullanmaya başladı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin dün Şırnakın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı arasında bulunan alanda başlattığı tatbikat devam ediyor. Tatbikat alanı düne göre biraz daha geni�
İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, asfalt çalışmaları, her mahalleye oyun parkı, spor salonu ve altyapı projeleriyle ilçenin çehresini değiştirdi.
ABD Başkanı Trump, "Venezuela hükümetinin halka otoriter yönetimi empoze etmeyi sürdürmesi durumunda daha ileri adımlar atmaya hazırız." dedi.