AK Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı Salih Kahraman'ın aracına bombalı saldırı düzenlendi.
Irak Yüksek Yargı Konseyi, Anayasaya aykırı olmasına rağmen bağımsızlık referandumu düzenleyen IKBY yetkilileri hakkında soruşturma başlattı.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, İHA ile tespit edilen 5 bölücü terör örgütü mensubu yapılan hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirildiği bildirildi.
MEB Müsteşarı Tekin, 'Ülkemizde yaklaşık 1 milyon okul çağında Suriyeli çocuk bulunuyor. Biz bunlardan yaklaşık 600 binine temel hak ve hürriyetlerden bir tanesi olan eğitimi alma imkan�
BM İnsan Hakları Konseyi raportörleri, Fransa parlamentosunda görüşülen terörle mücadele yasa tasarısının Müslümanlar açısından "haksız" ve "ayrımcı" uygulamalara neden olabileceğ
Rusya lideri Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov, Türkiye'nin Rusya'dan almayı planladığı S-400 füzeleri ile ilgili yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
Danimarka Göç ve Uyum Bakanı Stöjberg, Hz. Muhammed’e (SAV) hakaret içeren karikatürü sosyal medya hesabından paylaştı
Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin TEOG yerine gelecek olan sistem hakkındaki çalışmaların bittiğini açıkladı.
Açık ve net şekilde ifade edeyim: Türkiye, Irak sınırı ve Musul bahsinde Lozan ve Ankara Andlaşmaları ile diğer protokollerin hiçbirinde“garantör” olarak geçmez, sadece “taraf”tır ve
Manisa'da haklarında yakalama kararı bulunan ihraç edilmiş firari eski astsubaylar, polis ekiplerinin yaptığı yol uygulaması sırasında yakalandı.
Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Siirt merkezli 12 ilde yapılan operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 33 kişiden 27'si gözaltına
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Kuzey Irak'taki bağımsızlık referandumunu hakkında duygusal bir yazı kaleme aldı.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, tartışmalı referandum hakkında açıklamalarda bulundu.
Haksöz Dergisi, Eylül-Ekim 2017 tarihli 318-319. sayısında İdlib meselesini derinlemesine inceledi
İBB Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan İBB Başkanlık koltuğu hakkında açıklama yaptı.