Yüz yıla yakındır bu ülkeyi dilediği şekilde içerdeki yerli işbirlikçileri sayesinde yönettiklerini sanan bu iktidar asalaklarına hayır denmelidir.
301 madencinin hayatını kaybettiği olayla ilgili iddianame kabul edildi.
Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'nin 28. Oturumu'nun açılışına katıl John Kerry, Rusya'ya sert uyarıda bulundu. Facebook Twitter Linkedin Google
İsrail, Gazze'ye yasa dışı mal sokmak ve Hamas'ın askeri gücünü artırmakla suçladığı, aralarında kendi vatandaşlarının da bulunduğu 26 kişiyi gözaltına aldı.
Türkiye'nin Paris Büyükeçisi Hakkı Akil'e, Paris'te katıldığı bir konferansta nar suyu atıldı. Büyükelçi Akil, bu kişinin Ermeni asıllı bir Fransa vatandaşı olduğunu söyledi.
ABD'nin Sana Büyükelçisi Tauler, Hadi'yle görüştü. Büyükelçi Tauler: "ABD, halkın seçimle iş başına getirdiği Cumhurbaşkanı Hadi'nin temsil ettiği anayasal meşruiyeti destekliyor"
Suriye rejimi tarafından hapsedilmiş bir kadın muhalif zindanlarda yaşadıklarını ve şahit olduklarını anlattı.
Merkez Bankası günlük döviz satım ihalesinde tutarı 50 milyon dolar olarak belirledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman ben Abdülaziz Al Suud ile Kraliyet Sarayı'nda bir araya geldi. İki liderin, Suriye'de muhalefete verilen desteğin sonuç alm
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhalefetin itiraz ettiği iç güvenlik paketinin yeniden gözden geçirilmesi için komisyona geri çekilmeyeceğini söyledi. Elitaş değişiklik için
Netanyahu Obama'ya rağmen gittiği Washington'da ABD hükümetini eleştirmeye hazırlanırken, Dışişleri Bakanı Kerry, BM İnsan Hakları Konseyi'nde İsrail'i savundu. Kerry Konsey'in İsrail'e
Cumartesi günü hayatını kaybeden Türk edebiyatının büyük ustası Yaşar Kemal için, İstanbul'da Teşvikiye Camii'nde tören düzenlendi. Zincirlikuyu'ya defnedilen yazarın mezarına doğdu
ABD'nin Los Angeles kentinde bir grup polis arbedenin ardından bir evsizi sokak ortasında vurarak öldürdü. Polisler hakkında soruşturma başlatıldı.
Dönemin Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin, 27 Nisan e-muhtırasının emekli paşaları memnun etmek için yapıldığını söyledi.
THY Başkanı Topçu, iki havaalanının aynı hava sahasını kullanamayacağını belirterek Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını söyledi