Kara Kuvvetleri EDOK Muhabere ve Muhabere Destek Eğitim Komutanı İyidil hakkında tutuklama kararı çıktı.
ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'a konuştu.
Cuma akşamı çocuklarla birlikte babamlardaydık ve hep birlikte akşam yemeğini yedikten sonra Ankara'da ve İstanbul'da bir takım hareketliliklerin olduğu haberleri gelmeye başladı.
Ahmet Davutoğlu, Ece Üner'in sunumu ile Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna programına konuk oldu.
15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren cuntanın haberleşmede kullandığı Whatsapp grubundaki yazışmalarının tam dökümüne Al Jazeera ulaştı. Konuşmalarda darbeciler, başarısız ol
Reuters haber ajansından alınan bilgiye göre, yurt genelinde 8 bin polisin açığa alındığı öğrenildi.
Darbe girişiminin püskürtülmesiyle yalanlara başvurarak halkı galeyana getirip iç savaş çıkarmaya çalışan FETÖ'cüler, Malatya Paşaköşkü'yle ilgili provokatif ve gerçek dışı habe
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, darbecilerin Türksat'ta iki kişiyi yaraladıklarını ve müdahaleye de izin vermediklerini söyledi.
Terör örgütü FETÖ'ye destekleyici nitelikte yayın yapan 5 haber portalı mahkeme kararıyla kapatıldı.
15 Temmuz akşamı meydana gelen darbe girişimi olaylarında demokrasisine sahip çıkmak için darbeci askerlere tepki gösteren vatandaşın bir askerin boğazını kestiği yönünde yayılan habe
ABD'nin en çok izlenen haber kanallarından olan Fox News'te konuşan ABD'li emekli asker Ralph Peters Türkiye'de gerçekleştirilen darbe girişimi hakkında itirafta bulundu.
Sivil iradeye karşı ayaklanma başlatan TSK içerisindeki bir grubun darbe girişimi halk ve emniyet güçleri ile asker tarafından engellendi. Fakat teyakkuzda kalınmasına dair haberler gelmeye
Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk ile EDOK Muhabere ve Destek Eğitim Komutanı Korgeneral İyidil hakkında vatana ihanet suçundan işlem başlatıldı.
TRT Haber spikeri: Kollarımız arkadan bağlandı tehdit edildik bildiri metnini okudum
Anadolu Ajansı saat 03.27'de geçtiği haberde, Genelkurmay Başkanlığı'ndan yeniden silah sesleri geldiğini bildirdi