Erzincan'ın Refahiye ilçesi kırsalındaki hava harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5'e yükseldi.
Orta Doğu her zamanki gibi yine sancılı günler yaşıyor. Bölgede yaşananlar geçmişin halledilememiş hesaplarının bakiyesi.
ABD Başkanı Donald Trump, pazar gecesi 58 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından Las Vegas kentini ziyaret ederek, ölenlerin aileleri, yaralılar ve saldırıya müdahale
Karaciğer yetmezliği tedavisi gören olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye-Mısır ilişkilerinde halkların kültürel ve tarihi yakınlığı ile siyaseti birbirinden ayırma konusunda hassas davrandıklarını ve buna özen g�
FETÖ davalarının neden hızlı ilerleyemediği, birçoğunun hala iddianamesinin hazınlanamamış olması "savsaklanıyor mu?" sorusunu gündeme getiriyordu. Sabah Yazarı Dilek Güngör FETÖ dav
BM, Bangladeş'teki sığınmacı kampında son bir hafta içinde 4 bin 800 ishal vakası görüldüğünü bildirdi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Dış ilişkiler Sorumlusu Felah Mustafa, uluslararası kamuoyunu IKBY ve Katalonya'nın milli iradesine saygı duymaya çağırdı. Sputnik'e konuşan Mustafa, "
İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminde genel greve giden bazı bağımsızlık yanlıları "İspanya hükümetinin baskısına ve polisin müdahalesine" tepki için sokaklara çıkt�
İngiltere eski Dışişleri Bakanı Jack Straw, Kıbrıs sorununa çözüm önerisi niteliğinde bir makale kaleme aldı. Straw, 'Müzakere saçmalığına derhal son verin.' dedi.
Eski Irak Cumhurbaşkanı Talabani'nin eşi ve KYB Politbüro Üyesi Hero Talabani, gayrimeşru referandumu eleştirerek "Kürdistan Bölgesi'nin siyasi başkanlığı hiçbir öneriyi kabul etmedi. G
Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, teklif gelmesi halinde sözleşmeli asker gönderme ihtimalini değerlendirebileceklerini söyledi.
İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, artan saman fiyatları ve üyelerinin saman bulamaması nedeniyle Bulgaristan'dan saman ithalatı yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "ABD'nin Las Vegas şehrinde yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyorum. ABD halkına Türk milleti adına başsağlığı diliyorum." dedi.
Türkiye eylülde 11 milyar 337 milyon dolar ihracat yaptı ve 2012’nin aynı ayındaki performansı yakalamış oldu. Bu rakam 2016’nın aynı dönemine göre yüzde 8,9 yüksek olsa da hâlâ 2013