İtalya Başbakanı Gentiloni, muhtemel Suriye müdahalesine ilişkin, 'Suçlara karşılık vermenin ötesinde, önce barış için çalışmalıyız' açıklamasını yaptı.
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) veto yetili 5 ülkesine (P5) Suriye'deki mevcut çıkmazın riskleri ve durumun kontrol edilemez hale gelmesi konusunda uyarıda bu
Haber Türk yazarı Özcan Tikit, dünyanın büyük bir savaşa hazırlandığını iddia etti. Yunan Adalarına demirleyen 6. filo, Ukrayna'ya verilen silahlar ve Rus diplomatların sınır dışı
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk dünyada yükselen popülizm ve milliyetçilik dalgasını köşesinde değerlendirdi.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Esad rejimine bağlı güçlerin olası bir ABD müdahalesi öncesinde ülkedeki havaalanlarını ve askeri üsleri boşalttığını duyurdu.
Çin, Suriye'ye yönelik ABD'den gelen herhangi bir sıcak temas halinde savaş gemilerinin Rus Donanmasın'na katılmalarını emretti.
Yenimahalle Metro İstasyonu'nda bulunan elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Ankara Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
2013 yılında Marmara Üniversitesi’nde ülkücü gençlerin düzenlediği bir konferansa katılan Macaristan’ın aşırı milliyetçi partisi Jobbik’in lideri Vona Gabor, Türkçe olarak söyledi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde gündemi değerlendirdi.
Suriyeli muhaliflerin kontrolündeki Duma’da yaşanan kimyasal saldırının ardından Suriye rejimine yönelik ABD’nin planladığı saldırıya İngiltere’nin de destek verebileceği belirtildi.
Azerbaycan halkı, cumhurbaşkanlığı seçimleri için yarın sandık başına gidecek.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) konuşan Suriye rejiminin temsilcisi Beşar Caferi, Suriye’de muhaliflerin elinde bulunduğunu iddia ettiği kimyasal silahlarla ilgili Türkiye’y
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, sanatçıların Hatay ziyaretiyle ilgili skandal sözlerini eleştirdiği Kılıçdaroğlu'n
Türkçede “h-y-r” kökünden türemiş hayırlı, hayırsever, hayırhah, hayırsız, hayret, hayrülhalef, muhayyer, muhtar, ihtiyar gibi çok sayıda kelime hâlen canlılığını korumaktadır.