İlk gelen sonuçlara göre HDP'den Sırrı Süreyya Önder önemli açıklamalarda bulundu...
Gazzeliler sınır kapılarının açılması ve ambargonun kaldırılması için gösteri yaptı
Yemen'deki çatışmaları sonlandırmak için Cenevre'de tarafları bir araya getirecek müzakerelerin 14 Haziran'da başlayacağı bildirildi.
Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerine güvenlik gerekçesiyle seçim görevlileri ve oy pusulası torbaları helikopterle taşındı.
Macaristan Başbakanı Victor Orban, Mısır'ın darbeci lideri Sisi ile yaptığı görüşme sonrası Avrupa ve araplar için Mısır'ın anahtar olduğunu savundu
Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunan Başbakan Çipras'la bir telefon görüşmesi yaptı, görüşmede 'Türk Akımı' doğalgaz boru hattı üzerinde durulduğu bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ardahan'da konuştu. Diyarbakır'daki patlama sonrası Demirtaş'ı aradığını fakat açmadığını belirten Erdoğan, 'Ben insani görevimi yaptım' dedi.
Bingöl Valiliği, HDP'nin kiraladığı minibüs şoförünün öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin önemli delillere ulaşıldığını açıkladı...
Mersin'de yasa dışı dinleme operasyonunda gözaltına alınan 5 polis tutuklandı
Ayvansaray'da iki metrobüs çarpıştı. İlk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı
HDP'nin Diyarbakır miting alanında patlama meydana geldi. Anadolu Ajansı 'ilk belirlemelere göre trafoda patlama oldu' bilgisini geçti. Patlamada 1'i polis 6 kişi yaralandı.
Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin döneminde üst düzey görevlerde bulunan eski Dışişleri Bakanı Tarık Aziz 79 yaşında cezaevinde öldü.
Bu söz, Esed rejimine bağlı uçakların Halep kırsalında düzenlediği varil bombalı saldırıda ailesinden sekiz kişiyi kaybeden Suriyeli bir babaya ait. Acılı babanın tek isteği beş yaş
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Esad yönetiminin son iki günde muhaliflere 285 varil bombası ve 105 uçak saldırısı gerçekleştirdiğini açıkladı
Türkiye ile Ürdün arasında nükleer enerjinin barışçıl amaçlarla kullanımı için işbirliğini öngören anlaşma, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı.