PKK, Cizre'de rögara yerleştirdiği bombayı polislerin devriyesi sırasında patlattı. Saldırıda, ilk belirlemelere göre 5 polis memuru yaralandı
Cizre’de hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocukla ilgili PKK yandaşları Filistin’de çekilen bir görüntüyü kullanarak manipülasyon yaptı.
Uluslararası Af Örgütü, Suriye’de etnik temizlik yürüten PYD’nin kanıt dahi olmadan IŞİD destekçisi olmakla suçladığı kişileri en temel özgürlüklerini çiğneyerek gözaltı adı a
Filistin bayrağının Birleşmiş Milletler'e asılmasıyla ilgili tasarı oyçokluğuyla kabul edildi. Bayrak göndere Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından çekilecek.
Muhafazakâr düşünce kuruluşu Ekopolitik'in kurucusu Tarık Çelenk, Türkiye'nin Kürt sorunu konusunda siyaset üretemediğini söylüyor. Çelenk'e göre, sokaktaki gerilimi düşürmenin yolu
Açık bir çatışma riski içermesine rağmen Selahattin Demirtaş’ın ihkak-ı hak çağrısı bazılarını hiç rahatsız etmiş görünmüyor!
"Gösterilenin dışında hiç bir yere gönderme yapmayan seyirciyi, sadece kardeşimizin cesedine yoğunlaştıran her fotoğraf gönderisi pornografiktir."
şgal rejiminin Mısır'ın başkenti Kahire'deki büyükelçiliği 4 yıl kapalı kaldıktan sonra dün (9 Eylül Çarşamba) yeniden açıldı. Törene işgal rejimi Dışişleri Bakanlığı Genel
IŞİD Suriye’nin doğusundaki Deyr Ez Zor kentinde rejimin elindeki askeri havaalanını ele geçirmek için saldırı başlattı. Havaalanında ilerleme kaydeden IŞİD'e göre, 94 asker öldü.
Başbakan Davutoğlu ile görüşen Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, "Kimseye ders vermek ve kimseden almak istemiyorum ama çözüm sürecinin mümkün olduğunu vurguladım." dedi
şgal ordusu, Gazze Şeridi sınırındaki dikenli telleri aşarak bölgenin doğusunda kurulu Beeri Yahudi Yerleşkesi'ne ulaşmayı başaran üç Filistinlinin gözaltına alındığını duyurdu.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, düzenledikleri operasyon kapsamında 2 kişiyi gözaltına aldı.
PKK saldırıları sonrası çeşitli kentlerdeki protesto gösterileri sırasında araçları taşlanan Diyarbakırlı otobüs şoförleri bir gün kontak kapattıktan sonra yeniden yollarda. Yaşad�
İnsan Hakları Gözlemevi, Macaristan’daki sığınmacı kamplarının durumunun korkunç olduğunu ve yetkililerin sığınmacılara 'hayvan gibi davrandığını' açıkladı.
Güvenlik güçlerine kurulan hain tuzaklarda HDP’li belediyelerin ve HDP’li militanların kullanıldığının ortaya çıkması, Demirtaş ve avanesinin ‘PKK ile hiçbir organik bağımız yok’