Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak,'Savaş çanları çalıyor. Biz iktidar sahiplerini 5 yıl önce uyardık. Biz onlara siz 15 dakikada Suriye'ye girebilirsiniz, ama 15 yılda zor �
Gürsel tekin CHP Genel Merkezi'ne 5 el ateş edildiğini söyledi.
Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı ve Tunus Merkezi Başkanı Abid, kendilerine yöneltilen eleştirilerde haklılık payı bulunduğunu ve reforma ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Muğla'da AK Parti'li iki genç kıza "faşist" saldırıda bulunarak onları taciz eden kızlı erkekli bir grubun yaptıkları, Doğan Medyası'nda "kadın tepkisi" olarak verildi
Genci, gençliği konuşmak her zaman zor olmuştur. Çünkü her türlü örneği rahat bir şekilde verebilecek bir pozisyonu taşıyor.
FKÖ Genel Sekreteri Ureykat, bölgeyi IŞİD ve radikal ideolojilerden temizlemek isteyenlerin 'öncelikle İsrail işgal bataklığını kurutmaları gerektiğini' söyledi.
İsrail askerleri El-Halil kentinde 'bıçaklı saldırı teşebbüsünde olduğu' gerekçesiyle Filistinli bir genç kızı öldürdü.
HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Demir, Adana'nın Pozantı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
İsrail, 23 yaşındaki Filistinli bir gencin yamaç paraşütüyle Golan Tepeleri'nin Suriye tarafına geçtiğini açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarına göre MHP’yle koalisyon kurmak istediklerini söyledi.
Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı.
Siirt'te PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları şüphesiyle 30 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah, mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi. Salı günü başlatı
Dünyada genelde ülkeler 25 Ekim tarihinde saatlerini 1 saat ileri alırken, Türkiye bu sene kış saati uygulamasını 8 Kasım tarihine aldı. Ancak elektronik cihazların bundan haberi yok.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak bilinen Uruguay'ın eski lideri Jose Mujica'nın CHP'nin daveti üzerine Türkiye'ye geleceğini" açıklad�
Türkiye genelinde elektriğin kesildiği 31 Mart'taki olayın, Osmanca-Kurşunlu hattının aşırı yükten servis dışı kalması sonucu oluşan zincirleme reaksiyondan kaynaklandığı belirlendi