CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na İZBAN töreninde yapılan saygısızlık tüm İzmir'e yapılmıştır." dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak, "Varlık Fonu kapansın, kamu zararı daha da büyümesin. Bugüne kadar sağlanan bir katkı yok, sadece harcama var." dedi.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu bulunan eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin hard diskinde, örgüt üyelerinin kendi aralarında mesajlaşmak için kullandığı "Kakao Talk
HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen tahliye edildi.
Suriye’nin petrol rezervi açısından en zengin bölgesi Deyrizor’u alıp 250 kilometrelik hattı kontrol etmek istediklerini söyleyen ABD’li general Townsend, “Deyrizor’la birlikte Orta Fırat
İstanbul Arnavutköy'de bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Geniş alana yayılan yangında patlamalar meydana geliyor.
DARBE girişimi soruşturması kapsamında 18 Temmuz 2016’da tutuklanan eski Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, adli kontrol şartıyla serbest bırakıld
CIA'nın, SSCB donanması ile ilgili Soğuk Savaş'tan kalma 82 belgenin gizliliğini kaldırdığı öğrenildi.
Okulların açılmasına günler kala İçişleri Bakanlığı 81 ile güvenlik genelgesi gönderdi. Buna göre artık her okulda güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi bulunacak.
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ile Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün milletvekilliklerinin düşürülmesine ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda al�
Türk Eximbank Genel Müdürü Yıldırım, "2018 ve izleyen yıllardaki hedefimiz Güney Kore'yi geçerek dünyada ihracatçısına en fazla destek olan exim kuruluşu olmaktır." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin yarından itibaren 1 hafta boyunca sıcak hava dalgasının etkisine gireceğini bildirdi.
AİHM, işkenceyle Tekin'in ölümüne neden olan üç gardiyanın yargılandığı davada Belçika mahkemesinin "nefsi müdafaa" gerekçesiyle verdiği beraat kararını haksız buldu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Eskişehir'de Hava Kuvvetleri Komutanlığının Uçuş Eğitim Yılı açılışını gerçekleştirdi, filoların denetlenmesi sırasında da F-16 savaş uçağ
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Genel Müdürlüğüne Abdülkadir Çay atandı.