CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkan Yardımcısı Deniz Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni baş danışmanı oldu.
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 'DSP, seçimlere tek başına katılacak. Yerel yönetim seçimlerine, milletvekilliği genel seçimlerine ve cumhurbaşkanı seçimine kendi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bağcılar İlçe Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı
BM'de Dünya Down Sendromu Konferansı’na katılan down sendromlu Türk genci Robert Cem Osborn, "Bağımsızım Çünkü Çalışıyorum: İş Koçu Destekli İstihdam Programı"nda anlattıklarıyl
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay'daki eylemlerle ilgili "çatı" davasında dün "katılan" sıfatıyla ifade verdi.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD'nin gümrük vergilerinin kapsamını genişletmesi halinde bunun Çin ekonomisine zarar vereceğini duyurdu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Türkmenler, 12 Mayıs'ta yapılması planlanan genel seçimlerde, Peşmerge güçlerinin iki oy hakkı bulunmasına tepklli
BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, "Genel Sekreter, ateşkes kararının Suriye genelinde uygulandığını görmek istiyor." dedi.
Macaristan'da yapılan bir gen araştırması, neredeyse iki yüz yıldır gündemde olan"Macar kimlik" tartışmasını yeniden alevlendirdi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) finans kaynağı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding'in eski kurucu ortaklarından olan ve hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak"
2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Afrin'de birlikleri denetledi ve halka kardeşlik mesajları verdi.
Mirasımız Derneği, gençliğin Kudüs bilinci ile yetişmesi ve ezberlenmiş cümlelerin dışına çıkarak ortaya farklı bir ürün koymak adına “Kudüs İçin Bir Fikrim Var – Liselerde proj
İstanbul'da, terör örgütü PKK'ya yönelik nevruz öncesi kent genelinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, eski çifte ajan Skripal'ı hedef alan saldırı hakkında ikili görüşme gerçekleşti. Sonrasında ise Brü