Üst düzey dışişleri kaynaklarının Al Jazeera'ye verdiği bilgiye göre, Türkiye'nin Avrupa Birliği ile müzakere sürecinde siyasi tıkanma aşılıyor; teknik detaylarda ise karşılıklı o
Almanya İçişleri Bakanı, Sultanahmet Meydanı'nda dün meydana gelen patlamanın ardından yaptığı açıklamda "Türkiye'ye rahatlıkla gelebilirsiniz sorun yok" mesajı gönderdi
Pakistan'ın Kuetta kentindeki aşılama merkezi yakınlarında meydana gelen patlamada 14 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı.
Güvenlik kaynakları, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde yeniden operasyon yapılacağını açıkladı.
Kilis sınırına gelen PKK’nın Suriye kolu PYD yandaşları Sultanahmet saldırısını halay çekerek kutladı. Hainler, askerleri görünce kaçtı.
Bugün Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısının ardından Suriye'de Esed rejimine karşı Şam ve kırsalında mücadele eden İslam Ordusundan açıklama geldi.
Van merkez İpekyolu ilçesinde yük treninin geçişi sırasında patlama meydana geldi.
Mahir Ünal, yabancı turistlere seslenerek, "Güvenlik içerisinde İstanbul’a gelebilirsiniz. Türkiye sizin evinizdir" dedi.
İran'dan Sultanahmet'teki saldırıya kınama geldi.
Yakın gelecekte siber çetelerin çoğalacağını dile getiren uzmanlar, 13-14 yaşındaki çocuklarınızın farkında olmadan çete üyesi olmuş olabileceklerini ve hatta mevcut suça karışmı�
İstanbul’da gerçekleşen intihar saldırıyla ilgili dünyanın dört bir yanından başsağlığı mesajları geldi. Başsağlığı dileyen ülkeler arasında ABD, Rusya ve Mısır var.
Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamaya ilişkin bir yorum da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, hükümeti defalarca uyardıklarını söyledi.
Hidrojen bombası denemesi iddiasıyla gündeme gelen Pyongyang yönetimi, küçültülmüş balistik füzelerde ABD'yi vurabileceğini savundu
İran Dışişleri Bakanlığı, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.
İran, Türk meyve ve sebzelerinin İran malı gibi gösterilere Rusya'ya sokulmaması için elinden geleni yapacağını açıkladı.