Türkiye soğuk ve yağışlı havanının etkisine girerken Meteoroloji 6 ile yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararı karşısında Lübnanlı aktivistler, sosyal medyada 'Türkiye'yi Destekleyen Araplar' başlığı altında bir araya geldi.
Afganistan'da barış görüşmelerinin yeniden başlatılmasını görüşmek üzere üçüncü kez bir araya gelinecek.
Los Angeles kenti yakınlarında okyanus üzerinde iki küçük uçak çarpıştı
Tayvan'ın güneyindeki Pingdong vilayetinde 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntıda 5 kişi öldü, 155 kişi yaralandı.
Enerjide Türkiye'yi bölgesel merkez yapacak projelerden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için Avrupa Yatırım Bankası'ndan (AYB) 1 milyar avroluk finansman desteği geldi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı "Terörle Mücadele Eylem Planı"nın ne anlama geldiğini gazeteciler, akademisyenler ve güvenlik uzmanları Al Jazeera’ya değerlendirdi.
Demirtaş'ın geçtiğimiz gün yaptığı 'halkı sokağa çağıran' eylem çağrısına yurdun hiç bir yerden destek gelmedi.
“Yahudi Kudüs’ü Kurtarma” örgütü Doğu Kudüs’e bağlı 28 köyü Kudüs’ten koparmak için bu köylerin bulunduğu bölgelere ayırım duvarı inşa edilmesini istedi.
Çinli bilim insanları, ortamın rengini algılayıp kendi rengini değiştiren 'bukalemun' robot geliştirdi. Teknoloji, şimdilik üç ana renkle sınırlı.
ABD'ye ait gizli belgeleri sızdıran ve İsveç tarafından arandığı için Londra'daki Ekvador büyükelçiliğine sığınan Julian Assange, 'keyfi gözaltında' olduğu beyanının BM tarafında
Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Edirne, kar yağışıyla beyaza büründü.
Birleşmiş Milletler, onbinlerce kişinin Türkiye sınırına geldiğini duyurdu.
Katoliklerin lideri Papa Francis'le Rus Ortodoks Kilisesi lideri Patrik Kirill'in gelecek hafta Küba'da bir araya geleceği belirtildi.
Angela Merkel'in Pazartesi Ankara'ya geleceği aktarıldı. Merkel'in ziyaretinde Avrupa Birliği ile ilişkiler ve sığınmacı krizi görüşülecek.