Feza Yayıncılık aş.bünyesinde yer alan Zaman Gazetesi'ne İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Kayyum atanmasının ardından gazeteye Yeni Akit Haber Müdürü Kenan Kıran
PKK ve IŞİD’li teröristlerde yakalanan yüksek teknolojili termal kameralar, örgütlerin yeni silahlara sahip olduğunu ortaya çıkardı.
Mülteciler için ‘Geri Kabul Merkezi’ oluşturulmak üzere İzmir’in Dikili İlçesi Kaymakamlığı’ndan yer gösterilmesini istedi.
Denizli’nin Çivril ilçesinde devlet hastanesi inşaatında meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti.
Tunceli’de adliye binası çevresinde çatışma çıktı. Yoğun silah seslerinin geldiği bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve ambulans sevk edildi.
Göğü açın efendiler! Allah bize göğe bakmamızı emrediyor, siz onu plazalar, hanlar ve devasa alışveriş merkezleri ile kapamayın. Tabiat bize Allah’ın emanetidir, ona ihanet etmeyelim. B
Batman Valiliği, 'drone' olarak bilinen insansız hava araçlarının bazı kamu ve kuruluşlarının bulunduğu bölgelerde kullanımını güvenlik gerekçesiyle yasakladı.
ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen, 'Faiz artırımında temkinli olunacak' dedi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), İsviçre'de bir kazaya ilişkin gizli belgeleri yayınlayan gazeteciyi haksız buldu.
Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında saat 17.37'de Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Gazeteci-yazar Resul Tosun, 14 Aralık 2015 tarihinde 34 ülkenin katılımıyla kurulduğu ilan edilen Teröre Karşı İslam İttifakı ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
AİHM, İsviçre'de bir kazaya ilişkin gizli belgeleri paylaşan İsviçreli gazetecinin başvurusunu haksız buldu.
Esed’in danışmanı Buseyna Şaban, ABD’nin IŞİD’in Palmira’yı ele geçirmesini engellemek için hiçbir şey yapmadığını söyledi.
Nobel ödüllü bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, Türk gençlerine, bütün enerjilerini yaptıkları işe vermeleri ve bilimsel gelişmeleri öğrenmeye çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
İleri düzey radar teknolojisini kullanarak duvar, kapı gibi engellerin arkasındaki hedeflerin tespitini sağlayan STM Duvar Arkası Radar (DAR), Katar'da görücüye çıktı