Suriyeli muhalifler, Şam kırsalındaki saldırılarını durdurması için rejime 48 saat süre verdi. 30 farklı grubun ortak açıklamasında "Saldırılar durmazsa sivil bölgeleri korumak için
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, ABD Başkanı Barack Obama ile telefonda görüştü. İbadi ve Obama; iki ülke ilişkileri, Irak'taki güvenlik, siyasi ve ekonomik gelişmeleriyle terörle mücad
Kazakistan'da sosyal ağlar üzerinden organize olarak eylem düzenlenmesi sonrası, bu ağlara erişim engellenmeye başlandı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmesine göre başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde sağanak yağış bekleniyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'deki dokunulmazlıkların kaldırılması oylaması ile ilgili bir açıklama geldi.
Petrol fiyatlarının hızlı düşüşü nedeniyle büyük bir ekonomik kriz yaşayan ve siyasi kaosun eşiğine gelen Venezuela için Arjantin, Şili ve Uruguay'dan diyalog çağrısı geldi.
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'tan Suriye'deki çatışmalarla ilgili bir itiraf geldi. Nasrallah, kayıplarının çok fazla olduğunu belirtti.
Polonya'da komünizm propagandasına getirilen yasak kapsamında, ideolojiyi simgeleyen bin 300 sokağın ismi değiştirilecek.
Reuters'ın Washington Post'a dayandırdığı haberine göre Beyaz Saray gelen silah sesleri üzerine kapatıldı.
Avrupa Parlamentosu üyesi Peter Niedermüller, mülteci kamplarındaki refakati olmayan çocukların çok sıkıntılar yaşadığını belirterek, gelişmelerden endişeli olduklarını açıkladı.
Avrupa Birliği, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili anayasa değişikliğinin ciddi endişe kaynağı olduğunu belirtti
Kilis'te bazı sınır bölgeleri 15 gün süreyle özel güvenlik alanı ilan edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'ya gelişinde havalimanında bir kişinin protestosuyla karşılaştı.
İslamî Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Fethi Hammad, Hamas’ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları’nın bugün yeni dengeler oluşturduğunu ve işgalcinin bir daha Gazze’ye girm
Dokunulmazlık teklifine ilişkin ilk turda ortaya çıkan sonuçlar 'referandum' sinyali olarak yorumlanmıştı. Ancak bugün Meclis'teki dokunulmazlık teklifinin referandum sınırının üzerinde