Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, zırhlı polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada yaralananlar olduğu belirtildi.
Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kına gecesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 51 kişiden 40'ının cenazesi toprağa verildi
Gaziantep'te meydana gelen patlama sonrası Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında MYK'nın bugün saat 18:00'da olağan üstü toplanacağı duyuruldu
Gaziantep'te meydana gelen hain terör saldırısına ilk taziye Rusya Devlet Bakanı Putin'den oldu
ABD'nin Alabama eyaletinde meydana gelen silahlı çatışmada biri hamile beş kişi hayatını kaybetti
Zengin iş adamlarından Fikret İnan geldiği adliyeden kaçtı, polis şimdi her yerde kendisini arıyor
Gaziantep saldırısı sonrası konuşan HDP Genel Başkanı Demirtaş birlik mesajı verdi, akıllara Van ve Elazığ saldırılarındaki sessizliği geldi
Müslümanlar için mukaddes kabul edilen ve ilk kıble olan Mescid-i Aksa 47 yıl önce bugün "Mesih'in gelmesini hızlandırmak isteyen" bir fanatik tarafından yakılmıştı
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 'Biz aklı selim bir şekilde büyük bir dayanışma göstererek bu oyunların üstesinden geleceğiz.' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklamada bulundu.
Dünkü "FETÖ ve PKK ile mücadeleyi içeride kazandık dışarıda kaybediyoruz" başlıklı yazıma çok sayıda geri dönüş oldu.
Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Gaziantep'teki sokakta organize edilen düğünde meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Saldırıyı lanetleyen HDP’nin Eş Genel Başkanları Figen Yüks
El-Arabiya, FETÖ elebaşı Gülen ile yaptığı röportajı Araplar tarafından gelen yoğun tepki üzerine sosyal medya üzerinden kaldırdı.
ABD Adalet Bakanlığı, önümüzdeki günlerde Pensilvanya'da ikamet eden FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iadesi için çalışacak bir grup yetkilinin Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, Esed'in geçiş sürecinde 'muhatap alınabileceğini' ancak ülkenin geleceğinde yeri olamayacağını belirtti.