Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Ankara'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelecek olan Barzani'nin görüşmelerinde Musul operasyo
Ünlü İngiliz haber sitesi BBC kültür ekinde kendilerinin belirlediği gelmiş geçmiş en iyi 100 filmi paylaştı
Rus basını Suriye'de ABD ile Rus uçaklarının karşı karşıya gelmemesi için çalışmalar yürüttüğünü kaydetti
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 3 asker yaralandı.
FETÖ terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla gözaltına alınan Azerbaycan muhalefetinin önde gelen isimlerinden Faig Amireov, mahkemedenin verdiği kararla 3 ay süreyle tutuklandı.
Yarın Türkiye'ye gelecek olan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, ziyaret öncesi Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Biden, Gaziantep saldırısını kınadı.
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e yönelik Gazze eleştirisine, İsrail tarafından küstah bir yanıt geldi. İsrail Dışişleri Sözcüsü Emmanuel Naşhon'un, 'Eleştirmeden önce iki kere
FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin Türkiye'ye gelen ABD heyetiyle görüşmelere başlandığı bildirildi.
"Tek bildiğim bir patlamayla komşumun üstümde öldüğü...Terörü lanetliyorum. Gelin ve damadın en mutlu gününü zehir ettiler. Orada masum çocuklar vardı. Kimsenin suçu yoktu.
BM Acil Yardım Koordinatörü O’Brien:"Halep'te, Suriye krizinin başından bu yana yaşananların çok ötesinde bir insani krizle karşılaşma riski görüyoruz"
Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesindeki gelişmeleri yakından takip eden güvenlik güçleri, Karkamış sınır hattı boyunca tedbirlerini artırdı.
Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım Mısır ve Suriye konusuyla ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan "Mısır ile i
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "Suriye rezaleti çok uzun sürdü" deyip, Suriye rejimi üzerinde nüfuzu olan ve muhalefet üzerinde nüfuzu olan ülkelerin bir araya gelip çatışmaları biti
IKBY Başkanı Mesut Barzani Türkiye'ye geliyor. Yapılacak görüşmelerde başlıca konular Musul operasyonu ve kapatılması istenen Gülen örgütüne ait okullar.
AB Komisyonu İçişleri Komiseri Avramopoulus, AB yetkililerinin vize serbestisini görüşmek üzere bu hafta Türkiye'ye geleceğini söyledi ve "Türkiye AB için anahtar ülke" dedi.