FETÖ sanığı Türk Solu Gazetesi yazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun, örgüte ait bir şirkette sigortalı olarak çalıştığı gündeme geldi.
Almanya Başbakanı Angela Merkel'den son dakika İncirlik açıklaması geldi. Buna göre Merkel, Ankara'yla dialoğun devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Danimarka’nın Rodby kentindeki feribotların hepsi boşaltılırken, Danimarka ve Almanya arasındaki tüm feribot trafiğinin de telefondan gelen bir tehdit üzerine durdurulduğu bildirildi.
Önümüzdeki haftalarda Meclis gündemine gelecekti. Türk askerinin Katar'a gitmesinin önünü açacak anlaşma onayı kriz nedeniyle öne çekildi.
İran'da yaşanan terör olayları ardından Türkiye'ye gelen Zarif, "Yaşanan endişeli olaylar için Türkiye'nin görüşlerine ihtiyaç var." dedi.
İran güne parlamento binasına ve İmam Humeyni Türbesi'ne düzenlenen çifte saldırıyla başladı. İlk gelen bilgilere göre, parlamento binasına düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öld�
ABD ve Almanya gibi müttefiklerin 'PYD'ye verdik' dediği ağır silahları PKK'nın Güneydoğu'daki hendek teröründe kullandığı kanıtlandı.
Arap monarşilerinin ve diktatörlerinin İhvân korkusu gayet anlaşılır. Seçimle yönetimlerin değişebilmesi fikri, hepsine ürkütücü geliyor. Bu anlamda İhvân, sadece Mısır’daki bir si
SETA Dış Politika Araştırmacısı Acun, Katar konusundaki gelişmelere ilişkin, "Temel hedef, İhvan'ın bölgeden sökülüp atılması. Türkiye'nin izole edilmesi ve İran'a karşı yapılacak
Katar'dan tüm dünyayı etkisi altına alan krizle ilgili bir son dakika açıklaması geldi.
Londra Belediye Başkanı Han'ı eleştiren ABD Başkanı Trump'ın İngiltere'ye yapması planlanan ziyaretin ertelenmesi tartışılıyor
İstanbul'daki operasyonda, havalimanları, vapur iskeleleri,umuma açık mekanlar, vatandaşların yoğun olduğu bölgelerin de aralarında bulunduğu çok sayıda noktada uygulama yapılıyor.
Başbakan Yıldırım, kıdem tazminatı tartışmalarına ilişkin, "Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz; buna kıdem tazminatı da dahil." dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Katar'daki gelişmeleri değerlendirdi ve Trump'ın kılıç dansını hatırlattı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Alman askerleri bu hafta veya gelecek hafta çekilecekmiş. Durduğunuz kabahat, hepinize uğurlar olsun. Ardınıza bakmadan çeker gidersiniz." dedi.