Bulunduğu teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin ölümünün bir benzeri Iğdır’da yaşandı. Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmen
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı “Ulusal Akıllı Ulaşım Sistemi”yle toplu taşımada tek kart sistemine geçilecek.
Yurt genelinde son bir ayda düzenlenen operasyonlarda 3 ton 41 kilogram esrar, 2 ton 439 kilogram eroin ele geçirildi.
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda, 66 torba halinde depolanmış amonyum nitrat ve şeker karışımı kullanılmaya hazır 2 ton 800 kilogram patlayıcı ve çok sayıda mü
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) Genel Koordinatörü Nasır Hariri, Esed'siz geçici yönetim konusunda ciddi olduklarını bildirdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'de 2002 yılında 6.1 kilo olan kişi başı kırmızı et tüketiminin 14.7 kiloya yükseldiğini söyledi. Bu oranı 15 kilonu
Herhalde, kabul edilmelidir ki, hangi inanç ve ideolojiye bağlı olursa olsun, her sistemde, Allah’ın insanların derûnuna yerleştirdiği vicdan denilen hazineyi harekete geçirip, onu ölçü a
Karadeniz’de yaban hayatını görüntülemek için ormanlara kurulan fotokapanlar, PKK’lı teröristlerin geçiş güzergâhlarını da ortaya çıkardı!
Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu, düzenlenen helal belgelerine güven sağlamak amacıyla kurulan Helal Akreditasyon Kurumunun çok yakında faaliyete g
Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatında 9 kuruşluk artış yapıldı.
Ekonomimiz bozuluyor. Dost bildiklerimiz ihanet ediyor. Stratejilerimiz dikiş tutmuyor. Kadrolarımız dünyevileşiyor. Her alanda Vehn krizleri geçirip kâbuslarla uyanıyoruz.
Mısır Savunma Bakanlığı, Libya sınırından geçerek ülkeye girmeye çalışan 'silah yüklü' 10 aracın vurulduğunu duyurdu.
İnsan hakları savunucularından Malcolm X, 'Köklerimiz' kitabından ırkçılığın, dışlanmışlığın ve ezilmişliğin gerçekçi fotoğrafını sunuyor.
Sırpların 10 bine yakın Müslümanı katletmesinin üstünden 22 yıl geçti, adalet bugün tecelli etti.Bosna Kasabı ömür boyu hapse mahkum edildi.
İspanya İçişleri Bakanlığı tarafından, geçen hafta sonu ülkeye giren 500 kadar göçmeni "barındıracak yer olmadığı" gerekçesiyle cezaevine yerleştirildiği duyuruldu