CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'daki mitingde tutuklu gazetecileri anons etmesi sonrası başlayan tartışmalara cevap verdi.
The Times gazetesi AB'nin Suriye'deki barış anlaşması için Esad rejimine para teklif edildiğini iddia etti
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin hafta sonu Adana'da gerçekleştirdiği mitingde bazı tutuklu gazetecileri alkışlatmasına ilişkin, "
''Futbolda ÅŸike'' soruÅŸturmasının baÅŸlamasına neden olan tutanağı düzenleyen şüpheli polislerin Zaman ve Taraf gazetesi adına kayıtlı hatlarla irtibatlı oldukları tespit edildi.
Dünyaya barışı getirmek için Müslüman kadınlar gece gündüz çalışıyor. Mülteci kadınların sesi soluğu olan Batı Sahra’dan Fatma Mehdi Hassam kadınlarla birleşerek okul yapıyor. S
Lübnan’ın başkenti Beyrut’u ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazete Birlik’e bölgedeki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Alman Die Welt gazetesine konuşan Şirvan Barzani, Musul’un IŞİD’den kurtarılmasının ardından bağımsız bir devlet kurulması konusunda Irak merkezi hükümetiyle resmi görüşmeler yürü
İngiliz The Telegraph gazetesi, Hawking'in Ponfical Bilimler Akademisi'nde konferans vermek için gittiği Roma'da perşembe gecesi rahatsızlanarak Gemelli Hastanesi'ne kaldırıldığını açıkla
Alman Süddeutsche Zeitung gazetesine konuşan PYD Eş Başkanı Salih Müslim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye'de köşeye sıkışan IŞİD'e zaman kazandırmaya çalıştığını
Times gazetesinin İstanbul'daki Türkiye muhabiri Hannah Lucinda Smith'in imzasını taşıyan haberde, Suriye'de iç savaşın başlangıcından bu yana farklı tarafları destekleyen Cumhurbaşkan�
Refah Partisi'nin 1997 yılında gündeme getirdiği yerli ve milli projeler ile dalga geçen bir gazetenin karikatürü sosyal medyada gündem oldu. Dönemin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın
MHP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Çağ gazetesinin yazarı Yavuz Selim Demirağ, Başkanlık oylamasında MHP'nin yarısının fire vereceğini, Ak Parti'den de fire olacağını iddia etti.
Ortadoğu'da korkunç tecrübeler yaşadığını söyleyen Kanadalı gazeteci Edward Ou, en rahatsız edici müdahaleyi ABD'de gördüğünü söylüyor.
Türkiye ile AB arasındaki gerilim devam ederken, Alman basını vizelerin kaldırılmasına yönelik anlaşmanın çok yakın olduğunu öne sürdü.
Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.