Dış politika dergisi Foreign Policy, bir süredir farklı ülkelerle sıkıntı yaşayan Türkiye'nin ‘Avrupa'daki son müttefikini' de kaybettiğini savundu.
Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre, İzmir Körfezi’nde Foça’nın 7 kilometre açığında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Karşılığının ne olduğunu hiçbir kulun bilmediği oruç ibadetini gösteriş ve israfla ziyan etme fitnesini başlatanların ve devam ettirenlerin vebali hepimizi helak etmeye yeter.
İslam İşbirliği Teşkilatı'na (İİT) bağlı İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu (İKGF-Dİ), Alman Meclisi'nin Ermeni iddialarına ilişkin kararını kınadı.
İzmir Bornova'da bisikletle giderken 2 ses bombası atan zanlıyla ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, ramazanın uzlaşma ve merhamet ayı olarak yeni umutlara vesile olması dilediğinde bulundu.
Fransa’nın başkenti Paris’teki bir sığınmacı kampında tüberküloz vakası görüldü.
Osmaniye'de geziden dönen ilkokul öğrencileri ile veli ve öğretmenleri taşıyan otobüs sulama kanalına devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 6'sı çocuk 14 kişi hayatını kaybetti. Hasta
Kastamonu'da yaşayan Ermeni kökenli vatandaşlar, Almanya'nın 1915 olayları ile ilgili kararına tepki gösterdi.
Suriye'nin Halep kenti kırsalındaki Han Tuman'da henüz milliyeti bilinmeyen bir savaş uçağı düştü
Suriye'de rejim güçlerinin, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na top ve füze atışı yaptığı bildirildi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Çok şükür artık Türkiye Balkanlar'la birleşti. Bir asırlık ayrılığın sonunda yeniden Türkiye Balkanlar'daki kardeşleriyle, dostlarıyla bütünleşi
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Fransa'nın, Ortadoğu barış sürecini yeniden başlatmak için yürüttüğü girişime tepki gösterdi.
Hava sıcaklığının artı 40 dereceye ulaştığı Özbekistan'da, müslümanlar yaklaşık 17 saat oruç tutacak.
Halkların Demokratik Partisi tarafından Bakırköy’de ‘Darbeye karşı Demokratik Direniş’ adı altında miting düzenlendi.