AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Türkiye ile müzakerelerin devamının garantörüyüm." dedi.
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Hükümet Sözcüsü Bozdağ, düzenlediği basın toplantısında, PKK'nın Sincar'dan çekildiği iddiası hakkında konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-AB Zirvesi'nin ardından gerçekleştirilen ortak basın toplantısında konuştu.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın ve 6 kişi hakkında kırmızı bülten çıkarıldığını bildirdi.
Şemdinli ilçesi Balkaya Dağları'nda yürütülen operasyonda PKK'lı teröristlerce kullanılan iki girişli mağarada el yapımı patlayıcı düzeneği ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçi
ABD ve Avrupa’da bazı ülkelerin onlarca Rus diplomatı sınır dışı etmesine misilleme olarak, Rusya da 60 Amerikan vatandaşını sınır dışı edeceğini duyurdu.
Çiftlik Bank’ın Beylikdüzü Şube’si gece saatlerinde soyuldu. Şube sahibi “İçeri girip sadece gıda çalmışlar. Kasaya dokunmamışlar. Mağdurdum, bir daha mağdur oldum” diye konuştu.
Hürriyet yazarı gazetesi ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Rusya'nın Washington Büyükelçisi Anatoliy Antonov, ABD, 14 Avrupa ülkesi ve Ukrayna'nın sert adımlarının ardından açıklama yaptı. Antonov, ABD'nin ikili ilişkilerde kalan 'küçük bir k
Ayazağa Metro İstasyonu'ndaki yürüyen merdiven kazasıyla ilgili görüntüler paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), arızalı merdivenlerin kullanılmaması için konulan bariyerle
Ülkede yayın yapan Tehran Times gazetesi, Afrin'e yönelik düzenlenen harekatı "İşgal" olarak nitelendirdi.
İsrail mahkemesi, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Salah'ın şartlı tahliye edilmesinin görüşüleceği duruşmayı çarşamba gününe bıraktı
İngiliz istihbaratına bilgi sızdıran eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızının zehirlenmesine ilişkin Moskova’ya yöneltilen suçlamalar doğrultusunda Polonya, Litvanya, Letonya, Estonya, Alma
Irak hükümeti, Irak ordusunun Sincar'a yerleştiğini resmen açıkladı.
Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği maden faciasında, savcı Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin patronu Alp Gürkan'ın tutuklanmasını talep etti.