11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski danışmanı Ayşe Yılmaz, tutuklandı.
Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın, 17 - 25 Aralık kumpası savcılarından Zekeriya Öz'ün "göz göre göre firar ettiğini" ileri sürdüğü köşe yazısı büyük yankı uyandırdı.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski genel müdür ve yardımcılarının da bulunduğu 78 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Çin gama, x ışınları ve kara delikleri gözlemlemek için ülkenin ilk uzay teleskobunu yörüngeye gönderdi
Sinema ve tiyatro oyuncusu Barış Atay, Muğla'nın Ortaca ilçesinde gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "PKK'nın son terör saldırısı yabancı basın tarafından gözardı edildi. Çünkü yaşanan olay PKK ve örgütün Suriye kolu olan YPG hakkında anlatıl
Avustralya, 2012-2016 yılları arasında gözaltı merkezindeki bin 905 sığınmacıya fiziksel ve psikolojik zarara uğradıkları gerekçesiyle yaklaşık 52 milyon dolar tazminat ödeyecek
İçişleri Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi. 632 operasyonda 227 PKK'lı gözaltına alındı.
17 Temmuz'da Danimarka'ya giden 2 işadamı, vatandaşlıktan çıkarılacakları endişesiyle yurda döndüklerinde gözaltına alındı.
Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn liderlerinin, krizden etkilenen ailelerin durumlarının gözetilmesi yönündeki talimatlarını, "hayata geçirilmesi için gerekli meka
Amsterdam'daki bir tren istasyonunun önünde bir araç yayaları ezdi, olayda 5 kişi yaralandı. Aracın sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi.
1 aydır Türkiye'de gözaltında tutulan National Geographic'in Fransız fotoğrafçısı Mathias Depardon sınır dışı edilecek.
Terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan "Ebu Hanzala" kod adlı Halis Bayancuk, tutuklandı
Uluslararası Af Örgütü'nün Türkiye'deki yönetim kurulu başkanı Taner Kılıç FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan Özer Sencar, serbest bırakıldı.