Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitri Rogozin, Hindistan ile S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın yakın zamanda imzalanacağını bildirdi.
Filistin Eğitim ve Öğretim Bakanlığı, İsrail tarafından gözaltına alınan "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'ye (16) destek için bir kampanya başlattı.
Van
Ataşehir’de aracı ile merdivenleri kullanarak inen sürücü, polis tarafından gözaltına alındı. Aracın sürücüsü Sinan Human, “Bilmeyerek girdiğim için merdivenleri kullandım” dedi.
Fransa Dışişleri Bakanlığı, İran'daki protestolara ilişkin, "Fransa, çok sayıda gözaltına alınan ve mağdur olanlara karşı endişe duyuyor." açıklamasını yaptı.
Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan eski Suudi Arabistan Maliye Bakanı İbrahim al-Assaf, bugün Bakanlar Kurulu toplantısında görüldü.
İsrail askerlerinin gözlerini bağlayarak gözaltına aldığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başını dik tutmasıyla övdüğü Fevzi el Cüneydi, Erdoğan’la görüşmek istediğini iletti.
Perşembe günü meydana gelen ayaklanmaların 6. gününe girilirken, ülke daha büyük bir kaosa doğru sürükleniyor. Ölü sayısı 29'a yükselirken gözaltıların sayısı 400'ü aştı.
Yeni Şafak’ın duyurduğu Türkiye gündemine bomba gibi düşen “Ben FETÖ üyesiyim” diyerek teslim olan Yüzbaşı Burak Akın, örgütün kripto elemanlarının isimlerini verdi. Akın’ın if
Türkiye’de darbe üstüne darbe yiyen terör örgütü PKK, gözünü Avrupa’daki Kürt kökenli ailelerin çocuklarına dikti.
İsrail askerleri, Ramallah'taki evine baskın düzenledikleri Filistinli milletvekili Abdulcevad'ı gözaltına aldı
2018'e girilmesinin ardından hastanelerde, yeni yılın ilk bebekleri de dünyaya gözlerini açtı.
Bartın’ın Gözpınar Köyü’nde kendilerine ait tarlada Hasan Okan abisi Turgut Okan’ı öldürdü. Abisini öldürdükten sonra sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Hasan Okan intihar et
Robijnhof huzurevi sakini van der Vegte, "Bu yaptıkları benim için çok özel ve çok şey ifade ediyor. Salı günleri ne zaman gelecekler diye onları dört gözle bekliyorum." dedi.
Rapid Wien futbolcusu Dejan Ljubicic ile Wiener Neustadt'lı Daniel Sudar, Bosna'nın Kiseljak şehrinde bir camiye bira şişesi fırlattıkları için gözaltına alındı.