Şırnak'da PKK tarafından saldırıya uğrayan kültür merkezinin tahliye işlemleri tamamlandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Dolmabahçe Ofisi’nde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani ile yaptığı görüşme sona erdi.
PKK’nın Suriye kolu YPG, Fırat’ın doğusundaki Teşrin Barajı’nı IŞİD’den almak için taarruz başlattı.
Belgrad Polisi tarafından yürütülen operasyonda, aralarında eski bakan ve belediye başkanlarının da bulunduğu 79 kişi gözaltına alındı
Kudüs’ü işgal eden, Filistin’de Siyonist sömürge yönetimi kuran bir yapı Türkiye’nin ya da bölgedeki ülkelerin dostu olamaz.
Yani dininizi ciddiye alıyorsanız önünüze sürülen her fikri yapıyı öyle hemencecik kabul etmeyin, sonra dininizin elinizde kalmadığını görme bahtsızlığına uğrayabilirsiniz…
Kudüs'ün doğusunda İsrail askerleriyle Filistinli gruplar arasında çıkan çatışmalarda 15 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Türkiye ile İsrail’in geçen hafta İsviçre’nin Zürih kentinde vardığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı. Ön mutabakatın İsrail tarafından basına sızdırıldığı öğrenildi.
Kudüs'te İsrail askerleriyle Filistinli gruplar arasında çıkan çatışmalarda 15 Filistinli yaralandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, yurtdışındaki bilim insanlarını Dolmabahçe Ofisi'nde ağırladı.
Hükümet, Geri Kabul Anlaşması ve Vize Muafiyeti için gerekli yasal düzenlemeleri bir paket olarak Meclis gündemine getirecek. Mart'a kadar Meclis’ten geçmesi gereken düzenlemeler için Davut
Şam merkezli Ceyş'ül İslam (İslam Ordusu) hareketinin kurucusu ve lideri Zehran Alluş'un Rusya tarafından düzenlenen hava saldırısında hayatını kaybettiği bildirildi.
ODTÜ'de bir grup öğrenci tarafından namaz kılan öğrencilere yönelik yapılan saldırı, Trabzon’da AK Parti Gençlik Kolları tarafından Cuma namazı sonrası protesto edildi.
Bulgaristan'da üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu HÖH’ün lideri Lütfi Mestan, Rusya ile uçak krizinde Türkiye'yi savunduğu için partiden ihraç edildi.
Suriye’de rejime Rusya hava desteği sağlarken, İran da kendisine bağlı güçlerle kara operasyonlarını gerçekleştiriyor. Ancak Moskova ve Tahran, Suriye’deki savaşın nasıl yürütülece�