Suriye'de Fırat nehrinin çevresinde YPG ve DAEŞ çatışmalarının şiddetlenmesi üzerine sınır illerinde askeri hareketlilik başladı.
İstanbul’da DHKP-C’ye silah temin edilen bir eve baskın düzenlendi. Operasyonda 4 adet pompalı tüfek, 24 adet tüfek fişeği, kar maskesi ve eldivenler ele geçirildi.
İran Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Hüseyin Salami, yeni yerli üretim “İmad” balistik füze aldıklarını bildirdi.
BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu Sırbistan'da Meslektaşı Aleksandar Vučić ile basın toplantısı düzenledi.
IŞİD'in daha önce hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan liderlerinden Şişani'nin yakalandığı belirtiliyor. Şişani'nin ABD özel kuvvetleri tarafından yakalandığı iddia ediliyor
İsrail 2015 yılında toplam 6 bin 830 Filistinliyi gözaltına aldı.
Suriye'de muhalifler tarafından oluşturulan mahkeme, Suriye Devlet Başkanı Esad ve Rusya Devlet Başkanı Putin hakkında tutuklama kararı çıkarttı
Japonya ve Güney Kore, savaş yıllarında Japon askerleri tarafından köle olarak kullanılan kadınlar konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.
Başbakan Davutoğlu, HDP ile görüşmenin iptal edilmesine ilişkin olarak 'Birkaç gün sonra kendilerini ziyaret edecek bir misafire saygısızlık edenleri muhatap almam' açıklamasında bulundu
YPG’nin de içerisinde yer aldığı Demokratik Suriye Güçleri Türkiye’nin ‘kırmızı çizgimiz’ dediği Fırat’ın batısına geçti.
Rus gizli servisinde çalışan bir general, Mısır'da düşürülen Rus yolcu uçağının Putin tarafından Suriye'de hava saldırıları yapmak için bilerek düşürüldüğünü iddia etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın da olduğu teröre karşı mücadele koalisyon teklifini Esed'den dolayı reddettiğini açıkladı.
YÖK Komisyonu komisyon, ODTÜ'de mescit tadilatının bitirilmesini, namaz kılan öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen öğrencilere üniversite yönetimi tarafından yapılacak işlemler
İçinde HDP'lilerin de olduğu Demokratik Toplum Kongresi bileşenleri "öz yönetim"i tarif eden bir deklarasyon yayımladı. Oluşturulacak özerk bölgelerde, eğitimden sağlığa her hizmetin ö
Irak'taki terör örgütü DAEŞ'in, Musul'un Başika kasabasında Türk askerleri tarafından eğitilen birliğe saldırdığı belirtildi.