Fransa'daki saldırılar IŞİD içindeki 'yabancı militanlar'ı yeniden gündemin odağına taşıdı. Irak istihbarat kaynakları son 2 yılda örgüte 17 bin 400 militanın katıldığını, Avrup
Nusaybin ilçesinde yola barikat kuran grup, güvenlik güçlerine havai fişek, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı ile saldırdı. Olayda iki polis yaralandı.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı programda Charlie Hebdo’ya yönelik düzenlenen kanlı saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, canlı yayında gündemi değerlendirirken, Kadir İnanır hakkında çıkan iddiaları da doğrulayarak, 'kendisine teklif götüreceğiz' dedi.
Suriye’de işkenceye uğramış cesetlerin yanında gülerek poz veren Esed askeri görenleri şoke etti.
Ülkemizde; İslam coğrafyalarında milyonlarla ifade edilen insanlar katledilirken dünya barışı akıllarına bir türlü gelmeyenler Fransa’da Peygamber’e hakaret eden birkaç karikatürist ö
Nijerya 31 Aralık’ta BM Güvenlik Konseyinde Filistin’in tanınması için yapılan oylamada çekimser oy kullanmıştı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, Suriye'ye yabancı savaşçı geçişi konusunun çok zorlu bir mesele olduğunu belirtti, "Türkiye, coğrafi yakınlığı gözönüne alındığ
Paris’teki kanlı dergi baskını ve sonrasında yaşanan tiyatronun neticesinde Avrupa’daki Müslüman toplumlara yönelik baskı ve saldırılar zirve yapacaktır.
AB'de nüfusun yüzde 5'i Müslümanlardan oluşuyor ancak Müslümanların oranının çok daha yüksek olduğu algısı hakim...
Sultanahmet'teki bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınan, 6 kişiden 2'si yabancı uyruklu 3 şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin lideri Abbas’ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki resmi karşılama töreni, İngiliz Guardian’a haber oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı, özel okul ve dershaneleri, "hem okul hem dershane", "üniversite sınavlarına hazırlık koleji" gibi ifadeler kullanılarak reklam yapılmaması konusunda uyardı.
Suriye ve Lübnan'da son bir haftada 24'ü çocuk 36 Suriyelinin donarak hayatını kaybettiği bildirildi.
Diyarbakır'da yaşayan Hollandalı gazeteci Frederike Geerdink 'PKK kalıcı ateşkes ilan ederse hayal kırıklığı yaratır' başlıklı yazısı ile dikkat çekti. Sözde insan hakları ve barı