Humus Cezaevindeki 200’den fazla mahkûma Esed rejiminin paramiliter gücü olan Ulusal Savunma Kuvvetine katılmaları karşılığında cezaevinden salıverilme teklifi yapıldığı öğrenildi.
Haşd Şabi saflarında savaşan gönüllü bir Şii militan için kurulan taziye çadırına düzenlenen canlı bomba saldırısında 24 kişi öldü.
1990 yılında Benazir Butto'ya karşı seçimlerde destek olmak için el- Kaide lideri Ladin'in Navaz Şerif'e finansal destek yaptığını iddia eden kitap Pakistan'ı karıştırdı
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, Türkiye dahil bazı ülkelerin güç kullanma niyetlerinin her şeye ölümcül darbe vuracağını söyledi.
TSK, koalisyon çerçevesinde Suriye'nin Halep kentindeki IŞİD mevzilerini topçu atışı ile vurdu.
Rusya'nın Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sergey Riyabkov, 'ülkede işe yaraması' halinde Suriye'nin federal devlet olabileceğini söyledi.
Fildişi Sahili'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de cumartesi günü başlayan "ateşkes" ile ilgili, "Suriye genelinde şu anda ateşkes yoktur ve saldırılar mevzi mevzi ne yazık ki d
Yunanistan-Makedonya sınırında bekletilen mülteciler, Idomeni sınır kapısında telleri yıkarak Makedon'ya tarafına geçmeye çalıştı.
PKK'lılar, Nusaybin'in Fırat Mahallesi'ndeki Ahmet Kaya Köprüsü'ne bombalı saldırı düzenledi.
Erzurum'da kafasına çatıdan buz düşmesi sonucu yaralanan asker, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Ukrayna Savunma Bakanlığı yetkilisi Valentin Fediçev, "Gerçek bir savaş olursa Rus ordusunu yok ederiz" dedi.
İsrail'in geçen hafta Doğu Kudüs'te 'ruhsatsız inşa edildiği' gerekçesiyle yıktığı okulun öğrencileri, soğuğa rağmen açık alanda eğitim görmeye devam ediyor.
İran'da Cuma günü yapılan seçimlerin ilk resmi sonuçlarına göre reformcular muhafazakarlara ciddi oranda fark attı
Fitch Ratings Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Paul Gamble, Türkiye'de son 6 ay içerisinde istikrarlı bir görünümün ortaya çıktığını söyledi.
Fransa, Manş Denizi kıyısındaki Calais kentinde yer alan ve ‘Vahşi orman’ (Jungle) olarak bilinen sığınmacı kampı polis tarafından yıkıldı.