TBMM, Ankara Emniyet ile Jandarma Genel Komutanlığını bombaladıkları ve kendilerine karşı koyan vatandaşlar MOBESE kameralarına yansıdı.
Christine Lagarde darbe girişimi sonrası Merkez Bankası ve diğer kurumlar tarafından alınan hızlı önlemleri övdü.
Gazeteci Ferhat Ünlü, FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında Zekeriya Öz'ün sınıra kadar geldiğini söyledi.
Darbe girişimini Pensilvanya'dan yürüten terörist başı Fethullah Gülen, ABD'nin kendisini Türkiye'ye teslim etmeyeceğini savundu.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada öldürülen darbecilere din hizmetinin verilmeyeceğini bildirdi
Milli İstihbarat Daire Başkanlığı'nda (MİT) pasif görevde bulunan 100 personelin görevlerinden uzaklaştırıldığı açıklandı.
MHP'li muhalifler, FETÖ'nün darbe girişimi dolayısıyla bugün yapacakları toplantıyı erteledi. Yeni olağanüstü kurultay için toplanan imza sayısının "500'ü geçtiği" belirtildi.
Darbe girişiminde bulunan silahlı 90 Harbiyeli ve başlarındaki Tuğgeneral Buldu'nun Ankara Etimesgut 11. Hava Ulaştırma Ana Üs burada saklandığı belirlendi. Güvenlik güçlerinin üsse ope
Adalet Bakanı Bozdağ, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in iadesinin ABD'den istendiğini açıkladı.
İranlı bakan Zarif, Suudi Arabistan ve Katar'ın Türkiye'deki kalkışmadan rahatsız olmadığını belirterek Suudi Arabistan'ın darbeye dahil olmasının güçlü bir ihtimal olduğunu öne sü
Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Rusya ve Türkiye'nin bu sene charter seferlerine başlamayacağını açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimi ihbarının saat 16'da MİT tarafından kendilerine iletildiği ve bu bilginin Genelkurmay Karargahında; Genelkurmay Ba
FETÖ üyesi darbecilerin, karargah yaptığı Akıncı 4’üncü Ana Jet Üssü, Osmanlı döneminde de ihanet üssü olarak kullanıldı.
İstanbul Acıbadem’de darbecilere direnen Muhtar Mete Sertbaş’ı vuran darbeci yüzbaşı, Özel Harekât polisleri tarafından ölü ele geçirildi.
Dolandırıcılar FETÖ soruşturmasını fırsata çevirmeye çalışıyor.