Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.
İngiltere'nin, Esed'in iktidarda kalmasını ve uluslararası mahkemede hesap vermemesini içeren gizli planı, ortaya çıkan bir mektupla ifşa oldu.
Filmin yapımcısı Mustafa Uslu'ya ağır ihtamlar var.
Kayseri'nin Bünyan İlçesi’nde 62 yaşındaki kanser hastası Mehmet Cesaret'in yaptığı fedakarlık görenleri duygulandırıyor.
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından gerçekleştirilen projeyle Sudan’da Sinnar Eyaleti halkı Nil Nehri’nin arıtılmış suyunu kullanmaya başladı.
Milli Savunma Bakanı Canikli, "Amerikan ve Alman firmaları, savunma ürünlerinde örtülü bir şekilde ambargo uyguluyor." dedi.
MEB tarafından hazırlanan ve dün tüm okullarda dağıtılan 6. Sınıf Sosyal Bilgiler kitabındaki, FETÖ'nün Vatikan adına yürüttüğü Dinlerarası Diyalog projesinin yer alması dikkat çe
Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Borno eyaletinde kolera salgınında ölenlerin sayısı 48'e yükseldi. Sınır Tanımayan Doktorlar örgütü Koordinatörü Anna Cilliers, "Monguno, Dikwa ve Maidu
İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, asfalt çalışmaları, her mahalleye oyun parkı, spor salonu ve altyapı projeleriyle ilçenin çehresini değiştirdi.
FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası tutuklu yargılanan Nazlı Ilıcak ifade verdi.
Diyarbakır'daki operasyonlar sırasında sağ yakalanan PKK'lı teröristlerin itirafları dikkat çekti
Katalonya Özerk Yönetimi Hükümeti Başkan Yardımcısı Junqueras, "Bizim bağımsızlığımız sadece İspanya ile sınırlı. 1 Ekim'de sandıklar kurulacak ve bağımsız olduğumuzda AB'den �
Avrupa Parlamentosu Türkiye Forumu Genel Sekreteri Batalla, "Türkiye-AB müzakereleri kesinlikle askıya alınmamalı ve sonlandırılmamalı. Bu, AB açısından ölümcül bir stratejik hata olur.
Kazak yetkililer ülkede dindar nüfusun artmasından şikayetçi
Erbil'e gelen İngiliz Savunma Bakanı'nın referandumu ertele talebine cevap veren Barzani, uluslararası garanti olmadan referandumun ertelenmeyeceğini söyledi.