İsrail’in Kfar Saba ve Hod Haşaron şehirleri arasındaki yolda bir araçta meydana gelen patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Muhalefetteki 4 partinin ittifak için anlaştığı bilgisinin basına yansımasının ardından, SP'li bir yetkili CNN Türk yayında bulunan gazeteci Kemal Öztürk'e mesaj atarak 'henüz net bir �
İsrail yönetiminin, Yüksek İslami Heyet Başkanı ve Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri'ye 1 bir ay süreyle ülke dışına çıkma yasağı koyduğu öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile TSİ 20.50'de Güney Kore'nin başkenti Seul'e geldi.
1 Mayıs günü dolayısıyla Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'nde görev yapan polis ekipleri bazı şüphelilerin elindeki poşette el yapımı 3 bomba ele geçirdi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Ne yapacağını bilmeyen CHP yönetiminin, millete de devlete de CHP’ye de hayrı yoktur." dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "KPSS ile memur alımlarımız, sözleşmeli personel alımlarımız devam ediyor. Sistemimiz neyse aynı şekilde devam edecek" dedi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Kimse savaş gibi bir şey istemiyor. Bölgedeki kuralları değiştirecek olan İran" dedi.
WhatsApp'ın CEO'su Jan Koum, Facebook üzerinden paylaştığı mesajda, "Brian ve ben WhatsApp'ı başlattığımızdan beri neredeyse on yıl oldu ve inanılmaz bir yolculuktu. Teknoloji dışında
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Suriye'yi görüştü.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun dün ortaya attığı "İran'ın nükleer silah üretmeye çalıştığı" iddialarına sert karşılık verdi.
Güney Kore Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore'nin propaganda yayınları yaptığı hoparlörleri sökmeye başladığını açıkladı.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun "İran nükleer silah üretmeye çalışıyor." iddialarına yönelik Avrupa Birliği'nden açıklama yapıldı.
Uluslararası Para Fonu IMF, Türkiye'nin 2017'de yakaladığı yüzde 7,4'lük güçlü büyüme performansını, başta cari açık ve enflasyondaki dengesizlikleri gidermek için fırsata dönüşt