Modern kültürün akla yaptığı vurgu ile Kuran’ın akla yaptığı vurgu arasında mahiyet farkı vardır. Her akıl dendiğinde aynı anlamı taşımadığı bilinmelidir artık! Aklı iki şey
Türkiye ve Rusya'nın tarih boyunca süre gelen rekabeti son olayla beraber tekrar gün yüzüne çıkmıştır
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rusya'nın Türkiye hakkındaki iddialarıyla ilgili konuştu. Çavuşoğlu, "Rusya, kendisini gülünç bir konuma soktu ve hiç kimse bu ülkeye inanmadı"
Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Rusya-Türkiye Üst Düzeyli İş Birliği Toplantısı'nın 15 Aralıkta gerçekleşmeyeceğini açıkladı.
Irak hükumeti İran askeri birliklerinin Irak'a yerleştirilmesi için müracaatta bulunmasını tartışıyor.
Suudi Arabistan'da yapılan Belediye Meclis Seçim sonuçlarına göre, ilk defa aday ve seçmen olan 979 kadın adaydan 20'sinin belediye meclisine girmeye hak kazandı.
Gazze Şeridi'nden roket atıldığını iddia eden İsrail, bir kez daha bölgeye hava saldırısı düzenledi.
Yemen'in sahil kenti Zubab'da Suudi Arabistan Özel Kuvvetler Komutanı Sehyan Husiler tarafından öldürüldü.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Gatilov, 'Irak'ın kuzeyinde yaşananların Türkiye'nin yasa dışı eylemleri olduğunu düşünüyoruz' dedi.
Mega projelerden Kanal İstanbul’da çalışmalar hızlandı. 64. Eylem Planı’nda yer alan dev projenin ilk kazması 2016 yazında vurulacak.
Cumhuriyet tarihinde ilk kez Musevilerin Hanuka Bayramı halka açık bir meydanda, devlet erkanının katılımıyla kutlandı. Kutlama, Türk Musevi cemaati ve Beşiktaş Belediyesi'nin desteği ve
Başkent Pekin dahil Çin'in kuzey bölgelerinde hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verildi.
Pentagon'da Başkan Obama'ya IŞİD'le mücadeleye ilişkin brifing verecek olan ABD Savunma Bakanı Carter, ardından Türkiye'ye geliyor.
Mega projelerden Kanal İstanbul’da çalışmalar hızlandı. 64. Eylem Planı’nda yer alan dev projenin ilk kazması 2016 yazında vurulacak.
Erdoğan’ı tutuklamayı hedefleyen Savcı Akkaş, önce oğlu Bilal Erdoğan’ı gözaltına almak istiyordu. Eğer Bilal Erdoğan ifade vermeye gitmezse, Erdoğan’ın Kısıklı’daki evine baskı