Gebze Kadın Kapalı Cezaevi'nde huzursuzluk çıkardıkları için geçici koğuşa alınan bir grup koğuşu ateşe verdi
İspanya'nın Brüksel Büyükelçisi Ignacio Jesus Matellanes Martinez, 'görevinin başında durmadığı ve çalışanlarını tehdit ettiği' gerekçesiyle görevden alındı.
Kaddafi'nin Sarkozy'nin seçim kampanyasına destek verdiği iddiası üzerine başlatılan soruşturmada Fransa'da eski istihbarat şefinin evi polis tarafından arandı
Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin 'Baa3' ile 'yatırım yapılabilir' seviyede bulunan kredi notunu ve 'negatif' not görünümünü değiştirmedi.
İzmir Buca'da, eylem hazırlığında hücre evinde yakalanan 3 teröristten birinin, çok kez gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret öğeleri içeren şiiri yayınlayan ve büyük tepki çeken Alman devlet televizyonu ZDF, yazılı bir açıklama ile özür diledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
Yunanistan’da sivil havacılık çalışanlarının grevi nedeniyle İstanbul ve İzmir’den Atina ve Selanik’e yapılan uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.
BolU'da özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonda çatışma çıktı, iki PKK'lı ölü ele geçirildi
Şanlıurfa’da’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda PKK/KCK’nın sözde üst düzey yöneticisi 'Bahoz' kod adlı M.E. ve örgüt üyeleri, kaldıkları FETÖ evinde kıskıvrak yakalandı.
Mainz Savcılığı, Alman ZDF televizyon kanalında hazırladığı mizah programında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkındaki yayınları nedeniyle Jan Böhmermann için soruşturma başlattı.
Mısırlı uydu sağlayıcısı Nilesat, Hizbullah’ın kanalı el-Manar televizyonunu yayından kaldırdı
PYD'nin Suriye'nin kuzeyinde federal bölge ilan etmesi, örgütün başını çektiği Demokratik Suriye Meclisi'nde kriz yarattı. Demokratik Suriye Meclisi'nin Arap Eş Başkanı Heysem Menna göre
Bir süredir çevirisi devam eden tefsir ilminde çığır açmış Zemahşeri'nin Hicri 4. asırda Mekke'de kaleme aldığı el-Keşşaf adlı tefsirinin birinci cildi Ekin Yayınları tarafından ya
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun sözleri, sözün bittiği yerdir. Hiçbir insafa, hiçbir vicdana, hiçbir terbiye, edep ve seviye ölçülerine yakışmayacak kadar