Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı seçim/ekonomi paketinin en dikkat çekici başlığı imar barışı düzenlemesi idi. Düzenleme ile ilgili akılda kalan soruları Çevre ve Şehirc
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde amcasının oğlunun evini soyan hırsız, çaldığı elektronik eşyaları satmak isterken polis tarafından yakalandı.
Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığını ilanı sırasında Atatürk’ün Meclis’i açış yolunu taklit etti, ancak birçok şeyi eksik yaptı. 23 Nisan 1920’de Meclis açılmadan önce
İstanbul Üniversitesi arkasında üniversite olarak kurulmadan çok öncesini taşıyan bir manevi mirasla ve büyük olaylarla bugüne kadar geldi.
İzmir'de FETÖ'ye ait 118 hücre evine düzenlenen operasyonda aralarında örgütün sözde İzmir il imamının da bulunduğu 72 örgüt üyesi gözaltına alındı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dörtlü ittifakla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Üsküdar'daki evinin karşısındaki duvara "Her An Her şey Olabilir" yazısını yazan 2 kişi gözaltına alındı. Şüphel
İnce, Bahçeli'nin kendisini 'MHP'ye husumet besleyen şahıs' diye nitelemesine yanıt verdi: Ben Bahçeli'nin politikalarına karşıyım, ülkücülere değil.
Yazdığı kitaplar, araştırmalar ve televizyon programlarıyla ABD'nin en ünlü doktorlarından biri olan Mehmet Öz, ABD Başkanı Donald Trump'ın kurmayları arasına girdi. Trump, Dr. Öz'ü s
Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile hükümetin politikalarına karşı 22 ve 26 Mayıs'ta büyük gösteriler düzenlenecek.
İstanbul'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, soruları cevapladı. Erdoğan, Samsung'a yaptığı teklifi açıkladı.
SON DAKİKA HABERİ: Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin adaylığıyla ilgili "MHP'ye husumet besleyen bir şahıs aday oldu" dedi.
SON DAKİKA HABERİ: HDP, 24 Haziran’daki cumhurbaşkanı seçiminde cezaevinde bulunan partinin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı aday olarak gösterdi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin Ulusal Konseyi toplantısında Avrupa'daki Yahudi kırımlarının (pogrom) sebebinin anti-semitizm değil, Yahudilerin sosyal hayattaki konumları ve
İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Haziran'ın halkın seçimi olduÄŸuna iÅŸaret ederek, "Bilgimiz ve tecrübemiz ne seviyede olursa olsun, tedbiri elden bırakmayacağız" dedi.