Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında, yeni dönemdeki hedeflerini ve TOKİ’nin amacını anlattı.
IŞİD'le savaşmak için Samarra'da görev alan Telaferli polisleri hedef alan ve bomba yüklü askeri aracın kullanıldığı intihar saldırısında 50'ye yakın Türkmen öldü. Hayatını kaybed
Telefon ile internet, kablo ve uydu-TV abonelerinin borç ödemelerini e devlet üzerinden yapacakları yeni bir düzenleme yapılıyor.
Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrulgazi Özkürkçü, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 28 Şubat soruşturması ile ilgili talep yazısına, Genelkurm
BDDK'nın Bank Asya'yı TMSF'ye devretmesinin ertesi gününde, gözaltı piyasasında hisseleri işleme kapatılan hisseler bugün işleme açıldı, bankanın hisseleri yüzde 9.21 düştü.
CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, seçimleri denetleme görevini yerine getirmediğini iddia ettiği Yüksek Seçim Kurulunu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulundu.
Petkim işçilerinin eylemi sona erdi ancak Ford Otosan'daki eylemler devam ediyor. Ford işçileri Ali Koç ile görüşmek istediklerini açıkladı
Suriye’de rejime karşı mücadele eden gruplardan Ceyş’ül Sünne Komutanı El-Humsi, İdlib’in çevresini temizledikten sonra Hama'ya yürüyeceklerini söyledi.
Mısır'da seçimle göreve gelen ilk cumhurbaşkanı Mursi ile 121 kişi hakkındaki idam kararıyla ilgili yerel mahkemenin nihai kararını yarın açıklaması bekleniyor.
Irak’ta Felluce kentinin kuzeyinde güvenlik güçlerini hedef alan intihar saldırısında 42 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Saldırı, orduya ait bir silah deposuna, askeri araçla düze
Eyüp Alibeyköy'de metro hattı inşaatı çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Çevredeki binalar tahliye ediliyor
Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Mersin merkezli başlatılan operasyon kapsamında 19 ilde 30'a yakın şüpheli gözaltına alındı.
Ford Otosan Fabrikası'nda başlayan işçi eylemleri 8'inci gününde de devam ediyor
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Amerika Birleşik Devletleri'nin, İsrail'in "en büyük dostu" olduğunu söyledi.
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreterliği, hâkim ve savcıların başörtülü olarak görev yapabileceklerini bildirdi.