Mustafa Destici, Yenikapı mitingine davet edilmemelerinin bir eksiklik olduğunu iddia etti.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Erzurum'da gözaltına alınarak Ankara'ya sevk edilen Fethullah Gülen'in yeğeni Muhammet Sait Gülen, 2010 KPSS sorularının özel bir kuryeyle getirilip kendi
Adalet Bakanlığı, daha önce bin 200 olarak ilan ettiği sayıyı artırdı. 11-20 Ekim 2016 tarihleri arasında alınacak başvuruların ardından sınav Ankara'da iki oturum halinde yapılacak.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Zaman Gazetesi'nin 14 eski yöneticisi ve yazarının tutuklanmalarını talep etti.
Türkiye, Fethullah Gülen'in iadesi için Amerika Birleşik Devletleri'ne 85 kutu dolusu delil sundu. Amerikan Washington Post gazetesi, Adalet Bakanlığı'ndan bir ekibin bu belgeleri incelemeye de
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, 'FETÖ'nün darbe girişiminin ardından tutuklanan üyeler Alparslan Altan ile Erdal Tercan'ın meslekten çıkarılmalarına karar verdi.
Uşak merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla FETÖye insan kaynağı temin ettikleri belirlenen 21 abla gözaltına alındı.
İsrail Meclisi, 12 yaşındaki Filistinli çocukların da yargılaması ve cezalandırılmasına imkan tanıyacak yasayı kabul etti.
Uluslararası Af Örgütü Avusturya Şubesi, üyelerine gönderdiği mektupla Türkiye'deki darbecilerin haklarını savunmak için para talep etti.
Antalya'nın Demre İlçesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle tutuklanan 3 kişi, Erdoğan'ın davaları geri çekmesi üzerine tahliye edildi.
İran adına Suriye savaşına katılan Afgan Şii mültecilerden oluşan Fatımiyyun savaşçılarından altısının, Halep kuşatmasının muhaliflerce kırıldığı saldırılarda hayatını kayb
CUMHURBAŞKANI Erdoğan, darbecilerin saldırıları sırasında cumhurbaşkanlığı sarayı önünde yaralanan ve dün akşam vefat eden gencin ailesini ziyaret etti.
Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli Hava Pilot Kurmay Yarbay Hasan Hüsnü Balıkçı TBMM'yi bombaladığını kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi'yi kabul etti
MHP lideri Devlet Bahçeli, 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek olan demokrasi mitingine katılmayı kabul etti. Twitter üzerinden açıklama yapan Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Parti