Sosyal medya devi Youtube'ın ABD'nin California eyaletindeki merkezinde bir kadın silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi. Polis, halkı bölgeden uzak durmaları ko
Erken seçim iddialarıyla ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, erken seçim olmayacağını dile getirdi. Ünal CHP ile HDP'nin 2019 seçimlerinde ittifak yapacağını iddia etti.
Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başbakan Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Bahçeli kameraların karşısına geçti.
Yunan istinaf mahkemesi, DHKP-C üyesi Ali Ercan Gökoğlu'nun iadesini reddetti.
Almanya'da savcılık Katalonya Özerk Bölgesi'nin eski başkanı Carles Puigdemont'un İspanya'ya iade edilmesini talep etti
Gürcistan Savunma Bakanı Levan Izoria, Türkiye'nin askeri-teknik alanda ilerleme kaydettiğini ve Türk silahlarıyla ilgilendiklerini söyledi.
Bir İsrail askerini tokatlaması sebebi ile yargılanan Ahed Tamim, sorgulama esnasında kendisini taciz ettiğini iddia ettiği soruşturma görevlisine dava açtı.
Eski HSK üyesi Teoman Gökçe, FETÖ üyeliği iddiasıyla tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi'nde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Gökçe, hayatını kaybetti.
Güney Afrika'da ırkçılığa karşı harekette önemli rol oynayan, bir dönem Güney Afrika'nın efsanevi lideri Nelson Mandela ile evli olan Winnie Madikizela-Mandela 81 yaşında hayatını kayb
ABD'nin, İsrail'in Gazze'de orantısız güç kullanımı nedeniyle 18 Filistinin hayatını kaybettiği şiddet olaylarına ilişkin bağımsız ve şeffaf bir soruşturma yürütülmesini isteyen B
El-Kaide lideri Üsame Bin Ladin'in oğlu, hainlikle suçladığı Suud hanedanının Şii yayılmacılığına karşı duramayacağını savundu ve Müslümanlara cihat gruplarına katılma çağrıs
ABD Özel Operasyonlar ve Kuvvetler Genel Komutanı General Thomas, ",5 yıllık bu savaşta PYD/YPG binlerce adamını kaybetti biz ise yalnızca 2 özel harekat askerimizi kaybettik." dedi.
Sabah gazetesi yazarı Fahrettin Altun, PKK ve FETÖ'ye yönelik yurt dışında yapılan operasyonun yansımalarını köşesine taşıdı.
ABD Başkanı Donald Trump, ülkedeki yüz binlerce yasa dışı göçmenin ABD'de kalmasını sağlayan "Çocukken Gelenler İçin Ertelenmiş Eylem" (DACA) adlı programla ilgili yeni bir uzlaşmaya
Kudüs İslami Vakıflar İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisinin eşlik ettiği 275 fanatik Yahudi tarafından Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlendiği belirtildi