YÖK, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğüne vekaleten Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Şenocak'ı atadı.
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) veto yetili 5 ülkesine (P5) Suriye'deki mevcut çıkmazın riskleri ve durumun kontrol edilemez hale gelmesi konusunda uyarıda bu
Karar gazetesi yazarı Galip Dalay, ABD'nin İran'a yönelik muhtemel politikalarını köşesinde değerlendirdi.
Suriye'nin Doğu Guta bölgesinde Esad rejiminin gerçekleştirdiği kimyasal saldırısı sonrasında ABD ile Rusya arasındaki gerilim giderek artıyor. Bir grup gazeteciye konuşan ABD'li yetkili,
Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk, Donald Trump'ın Suriye'ye yönelik politikasın ABD eski Başkanlarından Nixon'un stratejisi ile örtüştüğünü ama Trump'ın daha tehlikeli olduğunu iddia
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci Türk ekonomisinin son yıllarda para politikasında yaptığı yanlışları köşesinde değerlendirdi.
Milli Gazete yazarı Seyfettin Erol, Esad'ın kimyasal silah kullanmasıyla bölgede dozu artan gerilimi ve aktörlerin asıl amaçlarını köşesinde değerlendirdi.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Türkiye'ye geliyorNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in 16 Nisan'da Türkiye'ye resmi bir ziyaret düzenleyeceği bildirildi.
Cumhuriyet, Posta, İleri Haber, Yeni Akit ve ABC Gazetesi gibi sitelerin yaptığı bir haberde Suudi Arabistan
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci ekonomide artan yabancı sermaye bağımlılığı ve faiz artışında yaşanan son gelişmeleri köşesine taşıdı.
Milli Gazete yazarı Abdülaziz Kıranşal, modern muhafazarlık olarak tanımladığı durumun kullandığı dili köşesinde değerlendirdi.
Rusya'da yayın yapan Kommersant gazetesi Suriye'de ki gelişmelerle ilgili iddialarını okurlarıyla paylaştı. Gazete Rusya'nın ABD ile savaşın eşiğinde olduğunu yazdı
Genelkurmay Başkanlığı'nca imha edilerek kayıtlardan çıkarılmış olan ''Tahşiyeciler grubuna'' ilişkin belgenin gazeteci Nazlı Ilıcak'ta bulunmasına ve bu konuda yazdığı bir yazı ned
Uluslararası ilişkiler uzmanı, Karar gazetesi yazarı Galip Dalay'la Orta Doğu'daki son gelişmeleri, Katar krizini ve Türkiye'nin bölge siyasetini konuştuk.
Devletten ucuza alınacak olan paralar ile yine devlete yüksek faize verilip devletten daha çok para kazanılacak