TSK'nın, sınırda IŞİD ile PYD’nin güçlenmesi ve yabancı savaşçıların geçişini engellemek için 2 milyar liralık güvenlik projesi hazırladığı bildirildi...
Suriyeli çocuğu darp ettikleri iddia edilen esnaf darp iddiasının yalan olduğunu savundu.
Tunceli'de Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı.
Müslim, 'Savaş suçunu işleyenlerin Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’nde yargılanması için çağrı yapacağız' dedi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bülent Arınç'ın "Ölenlerin arasında HDP'li yöneticiler yok" açıklamasına yanıt verdi.
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Tayland’daki 50 Uygur’un Türkiye’ye gitmelerine izin verilmesi için baskı yapıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşanan terör eylemlerine ilişkin HDP'yi eleştiren bir açıklamada bulundu.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2 tüp üzerinde tespit edilen bomba düzenekleri fünyeyle imha edildi.
Suruç'ta 32 kişinin ölümüne yol açan bombalı saldırıyı düzenleyen Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün ailesi evlerini terk etti.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde ellerinden bağlanıp başlarına susturucu silahlarla ateş edilerek 2 polisin şehit edilmesini terör örgütü PKK üstlendi. HDP’li bazı sosy
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gerçekleşen bombalı saldırıyı kınadı.
Siirt, Pervari'de yapımı devam eden Çetin Barajı inşaatında patlama meydana geldi, 4 iş makinesi yandı.
Saldırının meydana geldiği Suruç Belediyesine ait Amara Kültür Merkezi'ndeki güvenlik kameralarının yaklaşık 10 aydır çalışmadığı öğrenildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi.
Suruç patlamasının ardından provokasyonların arttığı İstanbul’da, PKK’nın gençlik yapılanması YDG/H, cinayet işledi. Gazi Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki sakallı vatandaş Mürse