Türkiye'ye "Bizim ülkemizde yabancı siyasetçiler propaganda yapamaz" bahanesi sunan Hollandalı siyasetçiler Londra'da seçim programı yaptı.
Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesi ve ardından da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı da "istenmeyen kişi"
Türk Bakanların toplantılarını engellemek için bir dizi skandala imza atan Hollanda'nın Hayır cephesinin çalışmalarına ise zorluk çıkarmadığı ortaya çıktı.
Terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde gerçekleştirilen Karacadağ katliamında yaşamını yitirenler anıldı.
Hollanda hükümetinin sergilediği diplomatik skandal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'nın üç ayrı şehirde gerçekleştireceği programların iptal edilmesiyle başladı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Fransa'nın Metz şehrinde gerçekleştirdiği toplantı sonrasında bazı Fransız politikacılar hazmedemedi.
İsrail mahkemesi, 12 Şubat'tan beri gözaltında tutulan TİKA çalışanı Filistin uyruklu Muhammed Murteca'nın gözaltı süresini perşembe gününe kadar uzattı
Suriye'nin Münbiç bölgesinde Esed, ABD ve Rusya'nın korumaya aldığı terör örgütü PYD/PKK, sözde yönetim kurduğunu duyurdu.
Adana Kozan’da 2007 yılında Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen yarışmada birinci olan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tevhide Kütük’ü, başörtülü olduğu gerekçesiyle ödülünü
Amerika'nın muhtelif üniversitelerinde görev yapan matematik Prof. Jeffrey Lang İslam'a giriş hikayesini yazmış olduğu 'Melekler soruncaya kadar' (Even Angels Ask: A Journey to Islam in Americ
Danimarka Başbakanı Lokke Rasmussen, Başbakan Yıldırım'ın Danimarka ziyaretini ertelemesi talebinde bulundu.
12 Eylül darbe anayasasının değiştirilmemesi için var gücüyle direnen CHP, darbecilerin isimlerinin kent meydanlarından kazınmasına da karşı çıkıyor. CHP’nin yönetimindeki İzmir Bü
ABD'li teknoloji devi Apple, uluslararası garanti listesinden Türkiye'yi çıkarttı. Böylece yurt dışından satın alınan Apple ürünlerinin 1 yıl global garantisi Türkiye'de geçerliliğini
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 23 Şubat'ta ele geçirdiği El Bab'a sızma girişimi gerçekleştiren 3 Esed askeri TSK destekli ÖSO birlikleri tarafından esir alındı.
Başbakan Binali Yıldırım'ın Danimarka'ya geleceğini açıklamasına Danimarka'da hükümete dışarıdan destek veren ve Türkiye, göçmenler ve İslam hakkındaki oldukça sert tutumuyla tanı