Ağrı ve Erzincan'da Afganistan, Bangladeş ve Pakistan uyruklu 223 kaçak yakalandı. Erzincan'da arızalanan otobüste 103 kişi, Ağrı'da ise 120 kişi yakalandı
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Çalca Köyü Güvenli Mezrası'nda PKK'lı teröristler tarafından evinden alınan, evli ve 3 çocuk babası Sami Çifçi, silahla vurularak şehit edildi.
Ankara'da Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın serbest bırakılması için eylem yapan gruba polis müdahale etti, 47 kişi gözaltına alındı.
Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nas evinde kalp krizi geçirdi. Nas, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Mısır Dışişleri Bakanı Şükri ile görüştü. Görüşmede, Mescid-i Aksa'daki İsrail işgali görüşüldü.
İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, Katar'ın terörle ve terörizmin finansmanıyla mücadele kapsamında attığı adımları memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.
Şehit Ömer Halisdemir'in habercisi, er Ahmet Bozseki, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı. Halisdemir'in kendilerine, "Siz makamın ön tarafına gelmeyin" dediğini aktaran Bozseki, "Bunu bizi
Uluslararası Kızılhaç Komitesi, Yemen'deki "eşi benzeri görülmemiş kolera salgınının alarm verici düzeyde artış gösterdiğini" bildirdi.
Arap Birliği'nin, İsrail’in Kudüs ve Mescid-i Aksa’daki artan ihlalleri nedeniyle olağanüstü toplanma kararı aldığı belirtildi.
ABD'nin Texas eyaletinde bir römorkun içinde 8 kişinin ölü bulunduğu açıklandı. San Antonio İtfaiye Şefi Charles Hood yaptığı açıklamada, 30 kişinin yaralı bulunduğunu, 17’sinin du
Başbakan Binali Yıldırım, İsrail'i Mescid-i Aksa ihlallerine ilişkin uyardı.
İsrail Mescid-i Aksa'nın El-Esbat kapısı karşısına güvenlik kameraları yerleştirmeye başladı.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Almanya'da bir duruşmada hakimin davacı kadından başörtüsünü çıkarmasını istemesi ve davacı kadının bunu reddetmesi üzerine duruşmanın yapılama
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, dün yapılan ateşkese rağmen Suriye hükümet güçlerinin Guta bölgesine hava saldırısı düzenlediğini açıladı.
Büyükada baskınında ‘silahlı terör örgütüne yardım etmek’ suçundan tutuklanan insan hakları savunucu görünümlü ajanların BND bağlantıları araştırılıyor. Kendi örgütlerinden