Yasa dışı yollarla Yunanistan'a göçmen götüren tekne, Muğla Hisarönü Körfezi açıklarında battı. 6 kişi hayatını kaybetti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Muğla, Konya, Antalya'nın
Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin startını memleketi Mersin’in Tarsus İlçesi’nden verdi.
STV'de yayınlanan Bağzı Şeyler adlı programda Prof. Dr. Osman Özsoy, AK Parti seçmenine yönelik "ensest ilişki mağduru" benzetmesi yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Küba'da cami olmadığını söylemiş, bu niyetle Küba'ya yeni bir cami yapılması gerektiği vurgulanmıştı. O söz gerçekleşiyor.
Kosova’da faal olan Esnaf ve İşadamları Derneği, Uygulamalı Mesleki Ara Eğitimi kapsamında bine yakın genci eğitim görmeleri için Türkiye’ye gönderiyor.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Bank Asya yönetiminin TMSF'ye devrinin, Türkiye'nin kredi notunu etkilemeyeceğini açıkladı.
İstanbul Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı binası girişindeki polislere, yoldan geçen kar maskeli kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olm
Adnan Kahveci’nin oğlu Cihan Kahveci, babasının ölümü ile ilgili ilk kez isim verdi..
Türkiye'nin G-20 Dönem Başkanlığı kapsamında, G-20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'nın ilki, 9-10 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.
BM Güvenlik Konseyi, IŞİD'in petrol, antik eser satışı ve fidye yoluyla gelir elde etmesini engellemek için yeni karar tasarısını görüşüyor
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın şuan yaptığı görevin çok daha önemli olduğu belirterek "Böyle bir süpermen görevi verilmiş bir insanın bir mille
MİT Müsteşarı Hakan Fidan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak üzere Müsteşarlık görevinden istifa etti.
Gazze için dört ay önce düzenlenen uluslararası yardım konferansına katılan ülkeler 5.4 milyar dolar yardım taahhüdünde bulundu. Ancak bu miktar hâlâ toplanabilmiş değil. BM ve Arap Bi
UHİM, 2014 Dünya Hak İhlalleri raporunu açıkladı. Siyaset, çevre, sağlık, kültür sanat, ekonomi, medya ve toplum gibi geniş yelpazede hazırlanılan raporda en dikkat çeken konu İslamofo