Irak ordusunun Kerkük’e girmesi üzerine kenti terk ederek Erbil ve Süleymaniye’ye giden Kürtler geri dönmeye başladı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Gürcistan'a gitti.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bugünkü grup konuşmasında kendisini eleştiren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye 10 maddelik uzun bir cevap verdi.
Afganistan'ın Gazne vilayetinin Ander ilçesinde gerçekleştirilen intihar saldırısında 20 kişinin öldüğü, 36 kişinin yaralandığı bildirildi
Kerkük İl Meclisi üyesi Mehdi, kentte tek bir tarafın hakim olmasının istenmeyen sonuçlar doğurduğunu, Türkmenlerin ortak yönetim istediğini belirtti.
Kırgız uzman İskender Şarşeyev “Kırgızistan’ın yeni Cumhurbaşkanı, ülkeyi Avrasya Ekonomik Birliği’nden çekebilir” iddiasında bulundu.
Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait bir savaş uçağının, Yemen'de düşmesi sonucu uçağın pilotlarının hayatını kaybettiği belirtildi.
Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında Rektör Erkan İbiş açıklama yaptı.
Mersin'de polis servis aracına yönelik yapılan saldırı ile ilgili hükümetten ilk açıklamayı, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptı.
Irak Başbakanı İbadi 'IKBY referandumu mazide kaldı. Irak bayrağı tüm Iraklılarındır. Ülkenin her yerinde asılması gerekir' dedi.
Kerkük'ün Irak güçleri tarafından alınmasının ardından IKBY lideri Mesud Barzani açıklamalarda bulundu.
John Bass'ın geçtiğimiz hafta söylediği "Türkiye'de saldırı olmuyorsa bizim sayemizde" sözleri sonrası Mersin'de saldırı olması dikkat çekti
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye’den 4 firmadan 50 bin tonluk domates alımına başlanabileceğini belirterek, “Ancak bu konuda Türkiye’nin de Rus tarım ürünlerine y�
Mersin kent merkezinde, mesai çıkışında, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi.
Rûdaw: Türkmen partinin teşkilatı yağmalandı